Poznato svim roditeljima

Roditeljski ‘tricks and tips‘ primjenjivi i u Kensingtonskoj palači: Vojvotkinja zna kako zabaviti i zainteresirati djecu

Posjet roditeljskoj udruzi koja prati probleme nastale tijekom zatvaranja i pandemije, završio je Kateinom igrom s djecom i ozarenim licem trostruke mame.

Iako je iskusna mama troje djece, postoje korisne roditeljske vještine koje će dobro doći Catherine (40), vojvotkinji od Cambridgea. Otkrila ih je tijekom posjeta Southwarku, u južnom Londonu, upoznavši se s radom inicijative PACT (Roditelji i djeca zajedno).

Riječ je o organizaciji koja okuplja roditelje unutar gradskih četvrti, prikupljaju iskustva proživljena tijekom izolacije i prati njihov utjecaj na mentalno zdravlje, piše People. Udruga koju je vojvotkinja posjetila pomaže roditeljima prevladati teškoće.

image

Kate je s mališanima izrađivala voćne ražnjiće.

POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Sastala se s volonterima, roditeljima te njihovom djecom na tjednom sastanku: podijelili su tekuće probleme, a onda je na red došao najbolji dio posjeta koji je za suprugu princa Williama bio prava uživancija.

Ozarena lica, kleknula je na prostirku za igranje i pomogla klincima izraditi voćne ražnjiće. Mališani su se brzo opustili i prihvatili novu "kompanjonku".

Čitajte i: Modno nepogrešiva kraljevna: Kate Middleton isti kaput nosi već dvije godine!

Njezin karirani sako, jednostavna crna majica i hlače u kombinaciji s bisernim naušnicama, bili su odličan izbor za igru s djecom u situaciji kad su mrlje od voća neizbježne. Uživala je u svakom trenutku.

image

Elegantan, a opet primjeren look za igranje s djecom.

GEORGE ROGERS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Vjerojatno je ispričala klincima kako se najviše vole igrati njezina djeca, princ George (8), princeza Charlotte (6) i princ Louis (3). Što im je rekla na prostirci za igru, ostala je tajna. Jedno je sigurno, recept za osjvežavajuće ražnjiće koje mogu pripremiti djeca, isprobat će se i u Kensingtonskoj palači.

Linker
18. travanj 2024 23:28