Složna obitelj

Punica brani zeta! Fergie odbacila napade na Eugenijinog muža: ‘On mi je jedan od najdražih ljudi‘

Nakon što su brojni dežurni moralisti napali zeta vojvotkinje od Yorka zbog fotografijama na kojima se druži s modelima na brodu u Italiji, ona je imala potrebu obraniti svog zeta i objasniti što je tamo radio.

Fotografije Jacka Brooksbanka (35), supruga princeze Eugenie (31), snimljene u Italiji podigle su mnogo bure u njihovoj Engleskoj. Problem je bio što je Jack 'partijao' s tri zgodne djevojke, dok njegova supruga kod kuće čuva njihovu bebu Augusta. No, da nisu stvari onakvima kakve se čine na prvu razjasnila je ni više ni manje nego Sarah Ferguson, Eugenijina majka i Jackova punica.

Fergie nije odoljela da ne razjasni zašto se njezin zet našao na brodu okružen djevojka u bikiniju, dok je njegova supruga, unuka kraljice Elizabete, čuvala šestomjesečnog sina.

image
Sarah Ferguson piše djela za djecu i odrasle.
AVALON/PROFIMEDIA

Ova 61-godišnja spisateljica gostovala je u programu BBC-a kako bi promovirala svoj roman "Her Heart For a Compass", ali je u razgovoru skrenula temu s knjige na obiteljske 'probleme'.

Komentirajući fotografije koje su pokazale kako se njen zet zabavlja s modelima (od kojih je jedna bila u toplessu) na obali Caprija u Italiji, Sarah nije stala s komplimentima.

Čitajte i: Što bi Lady Diana mislila o Meghan i Kate? Najbolja prijateljica neprežaljene princeze otvorila dušu

Nazvala ga je "jednim od najdražih ljudi", razjasnila je još jednom kako je Brooksbank tamo bio zbog posla i odbacila govorkanja da je nešto drugo bilo u pitanju.

"Jack, koji se našao na naslovnicama, čovjek je od velikog integriteta", kazala je vojvotkinja od Yorka i dodala da ga zbog toga zapravo zove James Bond.

"On je za mene superjunak, i odličan je otac, predivan suprug, nikada se ne stavlja u prvi plan, nego voli biti u pozadini. Tako su morali potpuno izmisliti priču. On radi kao ambasador za Casamigos i samo je radio svoj posao. Mislim da je važno to razjasniti zbog samog Jacka.

Čitajte i: Princeza Eugenie uživa u svakom danu majčinstva: Novim fotografijama pokazala kako slavi proljeće

Objasnila je kako je 35-godišnjak bio u Italiji kako bi prisustvovao gala večeri u organizaciji Unicefa, kao ambasador brenda tekile Casamigos bio je zadužen da nadgleda koktel bar i da se druži s gostima, među kojima su bili Katy Perry, Heidi Klum i brojni drugi. Prije samog eventa sastao se s globalnom direktoricom brenda Rachel Zalis, modelom Ericom Pelosini i Mariom Buccellati te su se neko vrijeme družili na brodu.

Linker
19. travanj 2024 12:15