Prvi Božić u četvero

Prvi put pokazali mezimicu: Meghan i Harry oduševili božićnom fotografijom sa svojih dvoje mališana!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa službeno su predstavili obiteljsku božićnu čestitku na kojoj s njima prvi put pozira i kćerkica Lilibet Diane Mountbatten-Windsor-

Prigodni portret male obitelji, koji je odmah okarakteriziran kao dragocjena i najslađa blagdanska uspomena, snimljen je ovoga ljeta u domu Meghan Markle (40) i princa Harryja (37) u Santa Barbari u Kaliforniji. Fotografiju na kojoj Harry u naručju drži sina Archie, dok je Meghan u zrak podignula nasmiješenu kćerkicu, napravio je njihov vjenčani fotograf Alexi Lubomirski, a Sussexi su u skladu s tradicijom njegove kraljevske obitelji, uz nju napisali i poruku.

"Sretni praznici. Ove godine, 2021., poželjeli smo dobrodošlicu našoj kćeri Lilibet na svijet. Archie nas je napravio mamom i tatom, a Lili je od nas napravila obitelj. Želimo vam sretne blagdane i uspješnu Novu godinu, od naše do vaše obitelji! Kao i uvijek, Harry, Meghan, Archie i Lili", poručili su javnosti Sussexi.

Neupitna zvijezda potreta je malena Lilibet na čiji preslatki osmijeh nisu imuni ostali čak i njihove nepristaše. Ovo je, naime, prvi put da su Meghan i Harry javno pokazali fotografiju njihove kćerkice Lilibet koja je rođena 4. lipnja 2021. u bolnici Santa Barbara Cottage. Da je njihov dvogodišnji sinčić Archie dobio sestricu ponosni roditelji objavili su dva dana nakon dolaska na svijet malene Lilibet, koja je ime dobila po obiteljskom nadimku njezine prabake kraljice Elizabete II.

Idilična čestitka

Idiličnu božićnu čestitku Sussexi su pustili desetak dana nakon što su u susret blagdanima isto napravili William i Kate te se Britanci, ali i ostatak svijeta, sada zabavlja uspoređujući njihove portrete. Trenutačne simpatije idu na ruku Sussexima budući da javnost do sada nije imala puno prilike vidjeti mališane od Meghan i Harry. Za službene potrebe Archie je od svog rođenja u lipnju 2019. fotografiran tek nekoliko puta.

Čitajte i: Ipak je po njoj dobila ime: Meghan i Harry žele malenu Lilibet krstiti u Engleskoj kod kraljice

Meghan je sinovu sliku pokazala tijekom nedavnog nastupa u televizijskoj emisiji "The Ellen DeGeneres Show”, a nekoliko obiteljskih fotografija moglo se vidjeti u posebnom videu povodom njezinog 40. rođendana u kolovozu. Među njima je i prošlogodišnji blagdanski portret Sussexi koji je snimila Meghanina mama Doria Ragland, a na njemu se Meghan, Harry i Archie igraju u svom vrtu s njihovim psima, Guyem i Pulom. I ta je fotografija izazvala golemo zanimanje budući da je to bio prvi Božić Sussexovih u SAD-u, nakon što su početkom 2020. prebjegli iz Velike Britanije.

Kao veliki aktivisti za ljudska pitanja i osnivači humanitarne zaklade Archewell, koje je ugledni Time uvrstio među 100 najutjecajnijih osoba u 2021, Meghan i Harry ni ovom prilikom nisu zaboravili na svoj humanitarni rad te su u poruci uz božićnu fotografiju njihove obitelji istaknuli i posebnu poruku.

"Dok se veselimo 2022., dali smo donacije za nekoliko organizacija koje odaju počast i štite obitelji, od onih koje su preseljene iz Afganistana, do američkih obitelji kojima je potreban plaćeni roditeljski dopust”, poručili su Sussexi u svojoj božićnoj čestitki.

Linker
18. travanj 2024 15:50