Princeza Charlene, princ Albert II, princezina nećakinja Kaia-Rose Wittstock, princeza Gabriella i princ Jacques of Monaco
 Getty Images
nestao osmijeh s lica

Princeza Charlene više nema snage: 'Prošla godina je bila toliko bolna da se ne mogu ni nasmiješiti'

Monegaška princeza Charlene ima vrlo tešku godinu iza sebe koja je obilježena gubitcima, zabrinutošću i teškim trenucima o kojima do sada nije govorila. Ipak, u najnovijem intervjuu odlučila je otkriti događaje zbog kojih joj je nestao osmijeh s lica.

Mnogi su primijetili da se princeza Charlene od Monaca (41) na fotografijama rijetko smiješi, a za to ima nekoliko dobrih razloga. Inače sramežljiva princeza, koja baš i ne govori previše o svom privatnom životu, iza sebe je imala turbulentnu godinu o kojoj je progovorila u najnovijem intervjuu za južnoafrički magazin "Huisgenoot".

Naime, Charlene je u samo 10 dana razlike izgubila dvoje bliskih prijatelja, a bila je zabrinuta i zbog zdravstvenog stanja svog oca koji je operiran u Južnoj Africi.

Princess Charlene of Monaco attends Christmas gifts distribution at La Croix Rouge in Monte-Carlo on December 18, 2019 in Monaco, Monaco., Image: 488807840, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia
Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

"Ljudi žure sa zaključcima i pitaju se zašto se rijetko smiješim na fotografijama. Pa, nekada mi se teško smiješiti. Ne znaju što se događa u pozadini", rekla je princeza, inače udana za monegaškog princa Alberta II. s kojima ima blizance, petogodišnjeg princa Jacquesa i princezu Gabriellu.

I uz sve to, tu je i čežnja za domom, koja je, kako kaže, jako pogađa, bez obzira na to što njezin brat Mike Wittstock s obitelji također živi u Monaku. "Prošla godina jako me dotukla i bila je bolna. Imam privilegiju živjeti ovaj život, ali nedostaju mi moji prijatelji i obitelj u Južnoj Africi i često sam tužna jer ne mogu biti uz njih kada im trebam", priznala je Charlene.

MONTE-CARLO, MONACO - NOVEMBER 19: (L-R) Princess Charlene of Monaco, Prince Albert II of Monaco, Kaia-Rose Wittstock, Prince Gabriella of Monaco and Prince Jacques of Monaco pose at the Palace balcony during the Monaco National Day Celebrations on November 19, 2019 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Princeza Charlene, princ Albert II, princezina nećakinja Kaia-Rose Wittstock, princeza Gabriella i princ Jacques of Monaco

Svoju rodnu zemlju posjećuje kada god stigne, a prošle godine prvi put je odvela i djecu u posjetu. "Jako dugo sam ih željela tamo odvesti, u grad Benoni gdje sam odrasla. Djeca su bila nestrpljiva, jedva su čekala da vide djeda i baku. Dok smo još bili u avionu i gledali kroz prozor, Jacques je uzviknuo 'Wow, mama, ti si iz ove zemlje? Tako je velika! To me potpuno raznježilo" prisjetila se princeza.

Princ Albert II. i bivša olimpijska plivačica Charlene vjenčali su se 2011. u kneževoj palači u Monaku. Slavlje je trajalo tri dana te je na njega potrošeno čak 65 milijuna dolara, a mnogi su ga usporedili s vjenčanjem Albertove majke Grace Kelly i princa Reinera.

Linker
18. travanj 2024 14:21