SVI SU IZNENAĐENI

Povratak odbjeglog para? Princ Harry i Meghan zatražili sastanak s kraljicom Elizabetom

Čini se da se pojavila nova prilika za poboljšanjem narušenih odnosa unutar kraljevske obitelji.

Nakon što su u siječnju prošle godine odlučili napustiti Ujedinjeno Kraljevstvo i okrenuti novu životnu stranicu u Kaliforniji, princ Harry i Meghan Markle punili su sve medijske naslovnice, a sada se, ako je vjerovati pisanju stranih medija, navodno žele sastati s kraljicom Elizabetom II.

Čitajte i: Dodatan udarac na već narušene odnose? Meghan i Harry navodno će zaobići veliku kraljevsku tradiciju

Da su odnosi unutar kraljevske obitelji narušeni, jasno je bilo od kada su vojvotkinja od Sussexa i princ Harry odlučili javno progovoriti o razlozima velikog odlaska iznijevši teške optužbe na račun ostatka obitelji, a od onda je svima jasno da je situacija u dvoru daleko od idealne.

image
Meghan Markle i princ Harry.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

U više se navrata šuškalo i nadalo o mogućem poboljšanju narušenih odnosa, a takve glasine ponovno se šire po stranim medijima. Izvor blizak odbjeglom kraljevskom paru za The Sun je ispričao kako su Meghan i Harry zatražili sastanak s kraljicom, a s njima bi mogla doći i njihova kći Lilibet, kako bi je kraljica Elizabeta upoznala.

Čitajte i: Princ Harry i Meghan Markle pozvali javnost i svjetske lidere da reagiraju: ‘Osjećamo neizmjernu bol‘

Iako zahtjev koji je sve djelatnike palače ostavio iznenađenima još nije potvrđen, izvor blizak paru za strane medije tvrdi kako bi kraljica uistinu želi vidjeti malenu Lilibet i njezinog brata Archieja.

"Ljudi su šokirani. Možda bi Meghan i Harry doista željeli vidjeti kraljicu, ali čudno je nakon svega što se izdogađalo ove godine", zaključio je isti izvor.

Linker
22. travanj 2024 18:04