Čeka li prinovu?

Poseban sjaj i trbuščić potaknuli pitanja: Pippa Middleton zablistala tijekom proslave jubileja

Mlađa sestra Kate Middleton ima već dvoje djece, a ako je istina da je Pippa opet trudna, odnda će po broju potomaka doseći svoju statiju sestru.

Jubilarni koncert u Buchingamskoj palači potaknuo je gasine kako je Pippa Middleton, mlađa sestra Catherine, vojvotkinje od Cambridgea, ponovno trudna. Dok je sa suprugom Jamesom Matthewsom u subotu na večer, prije početka glazbeno-scenskog spektakla, išla prema njihovim mjestima, ispod njene ljetne haljine nazirao se trudnički trbušćić.

Nisu još ništa objavili, no mogla bi, nagađaju britanski mediji, biti u prvom tromjesječju. S bivšim profesionalnim vozačem utrka već ima trogodišnjeg sina Arthura i jednogodišnju kćer Grace, a ako je doista u drugom stanju, prinovom bi se izjednačila sa starijom sestrom, majkom troje djece.

image
MIRRORPIX/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najveća zvijezda je njihova prabaka: Princeza Charlotte i princ George oduševljeni koncertom

"Zabava u palači u spomen na kraljičinu 70-godišnju vladavinu bila je puna iznenađenja, uključujući otkriće da Pippa Middleton očekuje svoje treće dijete!", piše Mirror. Dakako, društvene mreže su prenijele radosnu vijest koju Pippa zasad nije potvrdila, ali je nije opovrgla. Kako god bilo, ovog ljeta bit će jasno dolazi li još jedna beba jer se trudnički trbušćić više neće moći prekriti.

Linker
24. travanj 2024 06:32