Ne odustaje

Polusestra Meghan Markle nastavlja paljbu! Sada njoj i Harryju predviđa kraj braka: ‘Trebaju se ispričati‘

Čini se da si je Samantha Markle zadala samo jedan cilj u životu - uništiti svoju polusestru Meghan iz samo njoj znanog razloga, a na tom putu ne bira sredstva. U najnovijem obraćanju javnosti, rekla je da brak vojvotkinje i vojvode neće dugo izdržati ako ne počnu biti iskreni.

Polusestra Meghan Markle, koja je nakon što je pogledala intervju Meghan i Harryja optužila vojvotkinju da laže, još uvijek ne staje s paljbom na račun kraljevskog para.

Osim što je rekla kako je Meghan iskoristila svoju depresiju kao izgovor da "tretira ljude poput smeća", sada je iznijela predviđanje da će se brak vojvotkinje i vojvode od Sussexa brzo naći na rubu propasti.

"Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dobiju opsežna savjetovanja i ako se ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i da se ispričavaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre", rekla je Samantha.

image
Samantha Markle predviđa kraj braka Meghan i Harryja.
TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Meghan osjeća bol u želucu zbog sestrinih memoara: Vojvotkinja je odlučila kakvu će strategiju zauzeti

Iako nema komunikaciju ni odnos s Meghan, niti je ikada upoznala članove kraljevske obitelji, Samantha tvrdi da Meghan laže da se nisu vidjele čak 18 godina.

"To je laž, postoji mnoštvo fotografija na kojima smo zajedno svih ovih godina", rekla je Markle.

Ova ljuta 55-godišnjakinja tvrdi da je Meghan iskoristila kraljevsku obitelj kao odskočnu dasku za svoju karijeru te da je dobila ugovor s Disneyjem jer je zadržala svog agenta i menadžera. Samantha je trenutno pod istragom floridske policije koja je primila mnoge prigovore zbog blaćenja Harryja i Meghan na društvenim mrežama.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Meghanina polusestra je u siječnju objavila memoare "The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1" u kojima je ispričala "pravu istinu" o obitelji Markle. Kada je Oprah pitala Meghan što misli o ovim memoarima, vojvotkinja je bila vrlo jasna: "Bilo bi jako teško ispričati sve o meni ako me ne poznaješ".

Čitajte i: Priča iza kamere: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!

Harry i Meghan su u dvosatnom intervjuu kod Oprah Winfrey otkrili mnoge detalje o životu na britanskom dvoru i vlastitu borbu s britanskim medijima i članovima kraljevske obitelji koji im nisu pružali podršku. Najšokantniji dio intervjua bio je onaj kada je Meghan rekla da je neke članove obitelji brinulo kakva će biti boja kože njihovog sina Archieja.

Zbog toga je Meghan pala u depresiju i htjela si okončati život. No, kada je zatražila pomoć od palače, nije je dobila jer "to ne bi bilo dobro za Tvrtku".

"Tada me to bilo sram uopće priznati, pogotovo Harryju, jer znam koliko je propatio zbog gubitka majke. Ali znala sam da ako mu to ne priznam, učinit ću to. Nisam više željela biti živa. To je bila vrlo jasna i zastrašujuća, ali konstantna misao. Sjećam se kako me je Harry samo držao dok sam plakala", potresno je rekla Opri.

Linker
20. travanj 2024 02:29