Tako tvrdi Warren Buffet

On je za nju bio najseksi muškarac na svijetu: Kako je baš ovaj američki predsjednik osvojio Lady Di!?

Američki milijarder i filantrop Warren Buffett prisjetio se kako ga je pokojna princeza ostavila bez riječi kad mu je kazala tko je za nju najveći živući frajer na planeti.

I 24 godine nakon njezinog tragičnog odlaska, život omiljene princeze ne prestaje zanimati svekoliku javnost, a najnovija pikanterija vezana je uz bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Kako je prije dvanaest godina ispričao danas 90-godišnji industrijalac i ulagač Warren Buffett, Clinton je bio Dianina tiha patnja.

Nakon jednog susreta s njim, toliko je bila pod dojmom da se jedva čekala nekome povjeriti.

Igrom slučaja bio je to baš Buffett, a princeza mu je tu delikatnu stvar otkrila posve neočekivano.

Čitajte i: Nećete moći prestati gledati: Nešto je jako čudno na službenim fotografijama Diane i Charlesa

- Očito je bila pod golemim dojmom jer ne znam kako bih drugačije objasnio što je takvu intimnu impresiju podijelila samnom. Prije toga smo se sreli samo jednom, a tih petnaest minuta sam se osjećao kao najveći gubitnik jer od treme nisam mogao zucnuti. Čak sam zaboravio i kako se zovem. I taj drugi put, kad me ostavila bez riječi, oboje smo bili gosti na zabavi bivše vlasnice Washington Posta, Katherine Graham. Ne sjećam se kako smo započeli razgovor, no znam da sam pomislio kako ću svojom nespretnošću pokvariti i ovaj susret kad me ona konspirativno upitala: 'Zar Clinton nije najseksi muškarac na svijetu?'. Pomislio sam da joj odgovorim protupitanjem: 'Koji je živući muškarac najmanje seksi?', no odustao sam iz straha da ne izabere mene - našalio se Buffett.

image
Diana i Hillary Clinton razvile su prijateljski odnos.
PROFIMEDIA

Čitajte i: Tuga prevarene žene: Lady Di imala je kompliciran odnos s kućom Chanel, a nema veze s modom

Prema njegovim riječima Diana je taj dan bila na primanju kod Clintonovih, a njezina mu se primjedba urezala u sjećanje jer to nije bio prvi put kako se vidjela s Billom i njegovom suprugom Hillari. Bračni par s princezom je njegovao prijateljski odnos otkako je Bill 1993. postao predsjednik SAD-a.

Kad je nesretna Diana godinu kasnije poginula u automobilskoj nesreći u Parizu, oboje su bili potreseni.

- Hillary i ja poznavali smo princezu Dianu i bila nam je jako draga. Duboko smo tužni zbog ovog tragičnog događaja. Naše misli i molitve večeras su s njezinom obitelji, prijateljima, a posebno s njezinom djecom - izjavio je tada Bill, dok je Hillary i osobno prisustvovala Dianinoj sahrani.

Čitajte i: Skandalozne tvrdnje i dosad neviđene snimke: Princeza Diana četiri puta je pokušala oduzeti si život?

Linker
18. travanj 2024 22:45