BACKGRID UK/PROFIMEDIA
VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Okruglih 40: Meghan Markle za rođendan se počastila skupocjenim nakitom i pokazala da je zli jezici ne diraju

O nakitu Meghan Markle ne prestaje se pričati od njezinog rođendana, a osim sentimentalne, sada je poznato i kolika mu je ukupna materijalna vrijednost.

O nakitu Meghan Markle ne prestaje se pričati od njezinog rođendana, a osim sentimentalne, sada je poznato i kolika mu je ukupna materijalna vrijednost.

Nedavno je Meghan Markle proslavila 40. rođendan, a o njezinom javljanju putem videa, još se ne prestaje pričati. Najveću pozornost privukao je nakit koji je nosila, a čija se vrijednost upravo saznala - 220 tisuća kuna.

Povodom rođendana Meghan se prvi puta službeno obratila javnosti nakon rođenja kćeri Lilibeth iz luksuznog doma u Kalifornji. Preko videopoziva Meghan je s glumicom i komičarkom Melissom McCarthy pričala o svom novom projektu putem kojega želi pomoći ženama koje trenutno traže posao.

Čitajte i: Nakit koji nosi poruke: Meghan Markle privukla pažnju noseći ogrlice koje kriju posebno značenje

Na web stranici Archewell, Meghan je tako pokrenula globalnu inicijativu '40x40' kojom potiče ljude diljem svijeta da izdvoje 40 minuta za podršku ženama koje žele raditi.

image
Meghan je nedavno proslavila 40. rođendan.
ARCHEWELL/PLANET/PROFIMEDIA

"Budući da sam napunila 40 godina, tražim od 40 svojih prijatelja da izdvoje 40 minuta svog vremena za mentorstvo ženama koje su u potrazi za poslom. Više od dva milijuna žena samo u SAD-u i deseci milijuna diljem svijeta izgubile su posao zbog Covida. Smatram da kada bi svi posvetili 40 minuta vremena, možemo utjecati na problem", objasnila je Meghan na kojoj su svi prvo zapazili simboličan nakit koji predstavlja horoskopske znakove njezine djece.

Čitajte i: Meghan Markle opet je 'pokazala zube': I nakit koji nosi prkosi kraljevskoj obitelji i govori samo jedno

Osim ogrlica, nosila je i Cartier Gold Tank sat u vrijednosti od 17.700 funti i narukvicu s potpisom Jennifer Meyer, vrijednu 4.948,75 funti, a nije izostavila ni zaručnički, kao ni vjenčani prsten. Ruku je ukrasila i dijamantnim rozim prstenom, prilagođenog dizajna Lorraine Schwartz koji je izrađen od dijamanata koje su Meghan i Harry dobili s Bliskog istoka.

Pogledajte video
Linker
26. travanj 2024 01:18