NOVI POSAO

‘Oduševljena sam‘: Meghan Markle u novom poslovnom pothvatu s princom Harryjem ostvaruje davne želje

Meghan Markle trenutno s Netflixom kao producentica radi na animiranoj seriji naziva "Pearl".

U produkciji Archewell Productionsa princa Harryja i Meghan Markle te Netflixa, priprema se nova animirana serija "Pearl".

Radnja prati pustolovine 12-godišnje djevojčice, inspirirane raznim utjecajnim ženama kroz povijest. Izvršna producentica serije je Amanda Rynda, a uz Meghan su u produkciji i David Furnish, Carolyn Soper, Liz Garbus i Dan Cogan.

Čitajte i: Nakon što je naprasno dala otkaz, bivša zaposlenica Harryja i Meghan otkrila kako joj je bilo raditi s ‘odbjeglim‘ parom

"Poput mnogih djevojaka njenih godina, junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će Archewell Productions u partnerstvu s moćnom platformom Netflix i ovim nevjerojatnim producentima zajedno donijeti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest", rekla je Meghan uz koju je princ Harry prije nekoliko mjeseci sklopio višemilijunski ugovor s Netflixom.

image
U zajedničkoj produkciji Archewell Productionsa te Netflixa, priprema se nova animirana serija.
MARK MARLOW/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Velika svađa kraljevske braće: Evo što je William u naletu bijesa rekao Harryju o njegovoj supruzi Meghan

Meghan i Harry nikada nisu skrivali da im je želja baviti se produkcijom, a čim je par odstupio s kraljevskih dužnosti i preselio u SAD, počeli su raditi na svojim snovima.

image
Meghan i Harry nikada nisu skrivali da im je želja baviti se produkcijom.
MICHELE SPATARI/AFP/PROFIMEDIA

U to se vrijeme pričalo da će im prvi projekt biti dokumentarna serija Heart of Invictus gdje se Harry trebao pojaviti pred kamerama, no snimanje je odgođeno.

Linker
24. travanj 2024 11:55