Prepoznatljiv stil

Odjevena u jarke boje, baš kakav je njezin duh: Kraljica Elizabeta II. otišla u dvorac gdje je ljetovala s pokojnim suprugom

U upečatljivoj ružičastoj kombinaciji kraljica Elizabeta II. je i ove godine posjetila dvorac Balmoral u Škotskoj u kojem je svako ljeto odmarala u društvu pokojnog supruga, princa Philipa.

Kraljica Elizabeta II. u za nju karakterističnoj upečatljivo ružičastoj modnoj kombinaciji posjetila je dvorac Balmoral u Škotskoj, gdje je svako ljeto provodila u društvu nedavno preminulog supruga, princa Philipa.

Nakon što je mjesec dana od odlaska princa Philipa u travnju ove godine kraljica nosila crninu, vratila se prepoznatljivim modnim kombinacijama jarkih boja.

image
Kraljičine modne kombinacije obično se sastoje od šešira i kaputa u istoj boji.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sjećanja na sretnije dane: Kraljica Elizabeta II. prvi put bez supruga posjetila Škotsku

Ovoga puta izabrala je bijelu haljinu cvjetnog uzorka koju je iskombinirala s dugim, jarko ružičastim kaputom i istobojnim šeširom s cvjetnim detaljima. Već tradicionalno izabrala je i bijele rukavice, crnu torbicu s ručkom i ravne cipele iste boje. U čitavu modnu priču kraljica je ukomponirala broš i zlatni lančić, a na usnama je nosila ružičasti ruž.

Bezvremenski stil

Kraljičin bezvremenski stil uvijek je naginjao jarkim bojama, a njezin modni izričaj lako se prepoznaje po kombiniranju odjevnih komada iste, dominantne boje - najčešće kaputa i šešira.

image
Prvo ljeto nakon smrti princa Philipa kraljica je posjetila dvorac u Škotskoj.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dok neki obožavaju kraljičin modni ukus, drugi u njemu ne vide smisao, a vojvotkinja od Wessexa i supruga najmlađeg sina Elizabete II., Sophie objasnila je kako je glavni razlog kraljičinog upečatljivog stila želja da ju se prepozna na svakom koraku.

Čitajte i: Velika svađa kraljevske braće: Evo što je William u naletu bijesa rekao Harryju o njegovoj supruzi Meghan

"Mora se isticati kako bi narod mogao reći: 'Vidio sam kraljicu'', objasnila je vojvotkinja Sophie u dokumentarcu The Queen at 90 dodajući kako je okupljena masa obično udaljena i po nekoliko desetaka metara od kraljice kada se pojavi u javnosti, zbog čega je mnogima drago kada mogu reći da su vidjeli kraljicu, pa makar i samo komadić njezinog upečatljivog šešira.

image
U dvorcu Balmoral kraljica Elizabeta II. i princ Philip su proslavili 32. godišnjicu braka.
PA IMAGES/PROFIMEDIA

Nakon smrti supruga kraljica se, izgleda, dobro drži nastavljajući posjećivati mjesta na koja je nekada odlazila s princom Philipom. Osim što je s pokojnim suprugom redovito ljetovala u dvorcu Balmoral kojeg je sada posjetila, tamo su proslavili i 32. godišnjicu braka.

Dvorac redovno posjećuju i drugi članovi kraljevske obitelji. Princ Charles je s pokojnom princezom Dijanom tamo proveo dio medenog mjeseca, a Princ William i Kate Middleton tamo odlaze još od srednjoškolskih dana.

Linker
19. travanj 2024 12:14