nestaško

Nova fotografija kraljevske obitelji izašla ranije: Kraj princa Louisa nitko ne može ostati ozbiljan

Blagdansko vrijeme zbog pandemije bit će drugačije nego smo očekivali, ali to nije zaustavilo princa Williama i Kate Middleton da nastave s najslađom tradicijom. Njihova neodoljiva čestitka stići se na brojne adrese, a na njoj pozira cijela njihova neodoljiva obitelj.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea, princ William i Kate Middleton, već godinama šalju personalizirane čestitke za Božić, a ovoga puta su se fotografirali uz posložena drva koja su spremna za kamin.

Fotografija je osvanula na društvenim mrežama malo ranije nego inače, a još uvijek nije službeno objavljena na njihovom Instagram profilu.

Na novoj čestitki cijela obitelj se smiješka gledajući u objektiv. Posebno je raspoložen najmlađi član obitelji princ Louis, dok su njegov brat princ George i princeza Charlotte suzdržaniji. Fotografija je, naime, bila namijenjena svim zdravstvenim djelatnicima i njima je kraljevska obitelj prvo poželjela zaželjeti Sretan Božić i Novu godinu.

image
Kate i William na turneji su pokazali da su iznimno bliski.
SHUTTERSTOCK/PROFIMEDIA
image
Ovaj Božić će provesti s Kateinom obitelji...
SHUTTERSTOCK/PROFIMEDIA

Pretpostavlja se da je fotografija nastala na njihovom seoskom imanju Anmer Hallu u pokrajini Norfolk gdje su proveli većinu vremena dok je trajala karantena. Nedavno su sedmogodišnji princ George, petogodišnja princeza Charlotte i dvogodišnji Louis odradili prvo službeno pojavljivanje na crvenom tepihu na londonskom West Endu i oduševili naciju.

Preslatku trojku roditelji su odveli u kazalište London Palladium na posebnu izvedbu pantomime po imenu "Pantoland" koja je upriličena kao još jedan način zahvale ključnim medicinskim radnicima i njihovim obiteljima na važnom radu ove godine tijekom pandemije koronavirusa.

Maleni princ Louis ovog je puta bio u centru pozornosti, a neodoljivim povremenim javnim istupima već dugo oduševljava Britance. "Koja vam je omiljena životinja?", upitao je tako najmlađi princ slavnog prirodoslovca Davida Attenborougha u nedavnom videointervjuu...

"Mislim da najviše volim majmune jer su jako zabavni. Mogu skakati uokolo, ne grizu… Dobro, neki i grizu, ali ako si pažljiv, neće te ugristi. Jako su smiješni i jako ih volim. No važno je znati da ne možeš doma imati majmuna, oni pripadaju u šumu. No kod kuće može imati mačku ili psa. Ja bih se prije odlučio za psa", kazao je Sir David dok ga je dječak znatiželjno promatrao.

Linker
20. travanj 2024 03:18