POSLJEDNJA PRAUNUKA

Ništa bez kraljice Elizabete! Princeza Beatrice svojom bakom inspirirala se i za ime kćeri, obznanila ga nakon dvanaest dana

Beatrice i Edoardo postali su roditelji djevojčice, a vijest o tome objavila je Buckinghamska palača. Dugo su skrivali njezino ime, a informaciju je objavio talijanski grof na svom Instagramu.

Princeza Beatrice i suprug Edoardo Mapelli Mozzi 18. rujna postali su roditelji zdrave djevojčice, a sretnu vijest potvrdila je za medije Buckinghamska palača. Punih dvanaest dana se čekalo na to da princeza objavi ime kćeri. Sada je napokon obznanila! Malena se zove Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. I ovoga puta - ništa bez najdugovječnije kraljice u povijesti.

"Naš zajednički život je tek počeo i jedva čekam vidjeti sve nevjerojatne stvari koje nas očekuju. Osjećam toliko ljubavi i zahvalnosti prema svojoj nevjerojatnoj supruzi, bebi Sienni i sinu Wolfieju. Ovo su dani koje nikada ne želim zaboraviti. Ovog tjedna prijatelj mi je rekao najslađu rečenicu...da sa svakim djetetom dobiješ potpuno novo srce. Velika hvala babici i nevjerojatnom timu u bolnici", napisao je njezin suprug na svome Instagram profilu. Uz opis je objavio fotografiju otisaka stopala malene Sienne Elizabeth, kao i njezin datum rođenja.

Beatrice i Edoardo vjenčali su se u tajnosti u srpnju prošle godine, a britanski mediji tada su istaknuli kako je to prvo tajno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj obitelji u 235 godina.

Romantičnu ceremoniju priredili su na privatnoj ceremoniji u dvorcu Windsor, samo s najbližim članovima obitelji, prijateljima i rođacima - među kojima su bili kraljica Elizabeta II. i pokojni princ Philip.

image
Beatrice i Edoardo Mozzi
GLYN KIRK/AFP/PROFIMEDIA

Beatrice je na najvažniji dan u životu odala veliku počast baki - nosila je istu tijaru kao i njezina baka, kraljica Elizabeta II. na svom vjenčanju. Vjenčanicu je također posudila od bake, odjenula je haljinu u kojoj se Elizabeta krunila, a unuka ju je uz pomoć krojača prilagodila svojoj figuri.

Čitajte i: Nikad skromnije vjenčanje: Unuka je vjenčanicu i tijaru posudila od kraljice, a svi se pitaju jedno

Beatrice i Edoardo su se upoznali i ludo zaljubili na vjenčanju njene sestre Eugenie, a zaručili su se u manje od godinu dana hodanja u Italiji. Edoardo je svoju sadašnju suprugu zaprosio s velikim dijamantnim prstenom, a vijest su objavili i na društvenim mrežama kraljevske obitelji.

Čitajte i: Novo kraljevsko praunuče: Princeza Beatrice i talijanski grof dobili su svoje prvo dijete

Linker
20. travanj 2024 05:32