Veselja ne nedostaje

Nestašni nasljednici monegaškog princa ne mare za protokol: Otac je bio zbunjen, ali na kraju je prihvatio igru

Sin i kić monegaškog princa Alberta vodili su glavnu riječ na pripremama za glamuroznu utrku. U nestašlucima im se pridružila i sestrična.

Iako se Velika nagrada Monaka treba održati potkraj svibnja, odbrojavanje za početak najglamuroznije od svih utrka Formule 1 već je započelo.

Preuzeli su ga nasljednici princa Alberta, blizanci Jacques i Gabriella, a na podiju za dodjelu nagrada utrke Formula 1 na E pogon - koji su nestašni šestogodišnjaci pretvorili u igralište - pridružila im se sestrična Kaia-Rose Wittstock, kći Garetha Wittstocka, brata princeze Charlene.

image
Princeza Gabriella, princ Jacques i Kaia-Rose Wittstock.
BRUNO BEBERT/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Princ Albert od Monaka konačno progovorio o svojoj djeci: 'Ne mogu se nositi sa svime što ih muči'

Otac ih je poveo sa sobom vjerujući da će sve proći u skladu s protokolom. Isprva je zbunjeno promatrao kako se djeca zabavljaju, a kad je shvatio da su uzvanici na dodjeli priznanja na utrci bolida na električni pogon oduševljeni spontanim dječjim potezom, nasmijao se i prihvatio igru.

Princ je za magazin People nedavno progovorio o svojoj ulozi oca i otkrio neke detalje o karakteru svoje djece.

"Kratko i jasno - Jacques je sramežljiviji i tiši, no zna biti poprilično duhovit. Odličan je promatrač i uvijek prije nego što odluči nešto napraviti, dobro razmotri situaciju. S druge strane, princeza Gabriella je društvenija i osoba koja obožava plesati i pjevati. Nema problema ni srama biti ispred mnoštva", otkrio je Albert.

image
Jacques, nasljednik princa Alberta, ne mari za protokol.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Vrlo jednostavno smo im objasnili što zapravo znače kraljevske dužnosti, no nemamo ih još namjeru drilati sa cijelim procesom niti im objašnjavati korak po korak što se sve točno od njih očekuje. Ne želimo da budu pod povećalom javnosti. Pojavljuju se tu i tamo, stoga je i sve to za njih još uvijek posebno", ispričao je princ Albert.

Linker
20. travanj 2024 05:18