izašao novi trailer

Napetost uoči intevjua godine sve je veća! Meghan optužila kraljevsku obitelj da aktivno šire laži o Harryju i njoj

Oprah Winfrey sjela je s Meghan Markle i princom Harryjem na intervju u kojem nema teme koja je zabranjena. Da su iz CBS-a mislili ozbiljno kada su ga tako najavili - postaje sve jasnije kako se 7. ožujka približava, a najave za intervjue polako izlaze.

Dramatični novi trailer daje naslutiti da se Meghan Markle i princ Harry nisu suzdržavali u intervjuu s Oprah Winfrey. CBS objavio je novi isječak intervjua, najavivši tako i novim materijalima 90-minutni intervju koji će se emitirati 7. ožujka. Iščekivanje je na vrhuncu, posebno nakon što je novom najavom postalo javno da glumica i njezin suprug nemaju namjeru ništa prešutjeti.

"Kako se danas osjećate oko toga da Palača čuje vašu istinu?", pitala je Oprah Meghan dok u pozadini svira dramatična glazba. "Ne znam kako bi mogli očekivati da nakon svega ovog vremena i dalje samo šutimo, ako već postoji aktivna uloga koju 'Tvrtka' igra u ovjekovječivanju laži o nama", odgovorila je Markle. Zanimljivo je da u svom odgovor nije koristila termine 'kraljevska obitelj' ili samo 'obitelj', već je upotrijebila hladni i distancirani izraz - 'Tvrtka'. Izraz, doduše, dolazi iz same kraljevske obitelji, navodno ga je prvi počeo koristiti kralj George VI.

Čitajte i: Najiščekivaniji intervju godine! Meghan, Harry i Oprah: ‘Jeste li ušutkani ili ste ušutjeli?‘

Meghan i Harry, sve je jasnije, nisu se suzdržavali prilikom intervjua

"I ako to dolazi s rizikom gubitka, već je puno toga izgubljeno", nastavila je Markle, referirajući se na moguće posljedice dramatičnog intervjua koji su suprug i ona odlučili dati Oprah Winfrey - kraljici intervjua. Prema riječima same Oprah, ovo joj je intervju života. Svjesna je televizijska legenda da cijeli svijet u ovom trenutku gleda u nju i da se radi o intervjuu koji niz obožavatelja kraljevske obitelji čeka jako dugo.

Kraljevska obitelj boji se intervjua? I sama kraljica Elizabeta II. pokušat će ublažiti posljedice izlaska unuka i njegove supruge u javnost

Intervju, čini se, pogađa kraljevsku obitelj budući da je najavila vlastiti intervju koji će se emitirati večer prije 7. ožujka. Potez je to koji nitko nije očekivao, no on upućuje na to da će kraljica Elizabeta II. preduhitriti svog unuka i pokušati ublažiti posljedice intervjua koji spremaju Meghan i Harry. Britanska kraljevska obitelj navodno se pribojava da u javnost ne izađe prljavo rublje.

Čitajte i: ‘Šah-mat‘ kakav se rijetko viđa! Kraljica Elizabeta preduhitrit će Harryja i Meghan vlastitim intervjuem

Indikativno je da su britanski mediji jučer objavili nove informacije o Meghan Markle, u njima je zaposlenici palače optužuju da je zlostavljala svoje osoblje i neprimjereno se ponašala prema njima dok je još bila dijelom kraljevske obitelji. Glasnogovornik kraljevskog para sve je nazvao proračunatom kampanjom koja je usmjerena na to da se odvrati pozornost od velikog intervjua koji izlazi 7. ožujka.

Čitajte i: Stigle najozbiljnije optužbe o Meghan do sad: ‘Bila je nasilna i potkopavala im samopouzdanje‘

"Nazovimo ovo onim što jest - proračunatom kampanjom blaćenja koja se temelji na lažnim i štetnim dezinformacijama. Nije slučajno da su sada aktivirane optužbe stare nekoliko godina, a sve s ciljem potkopavanja vojvotkinje u britanskim medijima prije nego što će biti emitiran intervju u kojem su ona i vojvoda otvoreno i iskreno razgovarali o svom iskustvu posljednjih godina. Vojvotkinju rastužuje ovaj posljednji napad na njezin lik, posebno kao nekoga tko je bio meta nasilja i duboko je posvećena pružanju podrške onima koji su doživjeli bol i traumu. Odlučna je nastaviti raditi na izgradnji suosjećanja širom svijeta i nastavit će biti primjer kako činiti dobro", izjavio je glasnogovornik poznatog para za Times of London.

Linker
19. travanj 2024 11:52