Princ William, Kate Middleton, princ George i princeza Charlotte na Božić 2019.
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Kako su slatki!

Najslađe što ćete danas vidjeti: Djeca princa Williama i Kate u neodoljivom videu

Najslađi video koji ćete danas vidjeti stiže iz Kensingtonske palače. Tamo su princ George, princeza Charlotte i princ Louis pljeskali za djelatnike Nacionalne zdravstvene službe.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis pridružili su se Britancima diljem zemlje u pljesku u znak zahvale medicinskim sestrama, liječnicima, hitnim službama i svima onima koji se bore s pandemijom koronavirusa. Kensingtonska palača objavila je preslatki video na kojem trojac veselo plješće junacima svog naroda.

Djeca su pljeskala da izraze zahvalnost NHS-u - britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi, a video je dio kampanje kojim se poziva Britance da stanu na prozore i ulaze svojih domova te zaplješću zdravstvenim djelatnicima.

Svima koji neumorno pomažu u borbi s koronavirusom - hvala vam.

"Svim liječnicima, medicinskim sestrama, njegovateljima, liječnicima opće prakse, farmaceutima, volonterima i drugim zdravstvenim djelatnicima koji neumorno pomažu svim pogođenim koronavirusom, hvala vam", poručili su princ William i vojvotkinja Kate putem službenog Instagram profila.

Obitelj princa Williama i vojvotkinje Kate nalazi se trenutno u Norfolku, no nisu zaboravili one koji nemaju privilegiju skriti se u tople domove.

Inače, djeca para trenutno se školuju kod kuće, a obrazuju ih njihovi roditelji. Ovo je rijetka prilika kada ih se može vidjeti izvan posebnih prigoda ili javnih dužnosti njihovih slavnih roditelja.

Linker
27. ožujak 2024 06:20