slatko iščekivanje

Meghan slučajno otkrila spol druge bebe? Obožavateljima za oko zapeo poseban detalj

Princ Harry sa svojom se suprugom pojavio u live prijenosu Spotifya, a sve kako bi promovirali svoj podcast Archewell Audio. Meghan Markle tom je prilikom nosila prsten - koji je, smatraju obožavatelji kraljevske obitelji, otkrio spol drugog djeteta poznatog para.

Meghan Markle i princ Harry pojavili su se u live prijenosu Spotifya i tako iznenadili javnost, koja je oduševljeno primijetila novi detalj na bivšoj glumici. Naime, obožavatelji Meghan i Harryja smatraju da su novim pojavljivanjem u javnosti dali naslutiti kojeg je spola njihova beba. Javili su se iz svog doma u Santa Barbari kako bi promovirali svoj podcast Archewell Audio.

Meghan je blistala u predivnoj haljini, a mnogi su uočili i zanimljiv nakit na njezinoj ruci.

Naime, nosila je ružičasti prsten sa safirom. Potpisuje ga kanadska kuća nakita Ecksand, a može se naći po cijeni nešto višoj od tisuću dolara. Zahvaljujući boji prstena, obožavatelji para smatraju da Markle čeka curicu. "Je li ružičasti prsten naznaka da je možda riječ o djevojčici?", pitaju se ljudi na društvenim mrežama.

image
Meghan Markle skrivala je trudnoću sve do Valentinova. Mnogi smatraju da je namjerno posljednja javna pojavljivanja prije objave trudnoće odrađivala kadrirajući se samo do prsiju, sve kako bi sakrila trbuščić.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Beba će na svijet doći u lipnju? Svi detalji druge trudnoće Meghan Markle

Objavili trudnoću na Valentinovo, kao što je to svojedobno učniila i princeza Diana

Princ Harry i njegova supruga nisu se oglasili na tu temu, no nedavno su s javnošću radosno podijelili vijest da čekaju drugo dijete. Fotografijom prijatelja Misana Harrimana par je objavio da će njihov sin Archie uskoro dobiti brata ili sestru. Pozirali su u dvorištu svog doma u Montecitu, a trudnoću objavili na Valentinovo. Datum je to na koji je i pokojna princeza Diana svojedobno objavila da je trudna po drugi put.

image
Princ Harry presretan je što će dobiti drugo dijete.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Meghan i Harry objavili predivne vijesti: ‘Presretni smo što će Archie dobiti brata ili sestru‘

Stručnjaci za kraljevsku obitelj vjeruju da je Meghan u petom mjesecu trudnoće i da će beba stići u lipnju.

Iako je običaj trudnoću otkriti nešto ranije, poznato je već da Meghan i Harry ionako sve rade baš na svoj način. Dok uživaju u slatkom iščekivanju, pred njima je još jedna divna obljetnica. U svibnju će njihov sin Archie proslaviti drugi rođendan - posljednji koji će provesti kao jedinac. Uskoro mu stiže društvo - i to za cijeli život.

Linker
14. travanj 2024 19:56