Otvorila dušu

Meghan progovorila o svojim suzama na televiziji: ‘Bila sam iscrpljena, a sve je neizdržljivo‘

Princ Harry i Meghan Markle su povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja u svom kalifornijskom dom ugostili maturante u podcastu Teenager Therapy. Meghan je pred mladim gostima bila otvorenija nego ikada.

U dnevnom boravku nove vile u Santa Barbari sretni i ležerni Meghan Markle i princ Harry pripremili su opremu i bili pravi domaćini maturantima koji su se odazvali njihovu pozivu za snimanje novog podcasta.Tema razgovora bilo je online zlostavljanje s kojim se sve više tinejdžera susreće, kao i potencijalno pogubne posljedice društvenih mreža na njihove živote i mentalno zdravlje.

"Rečeno mi je da sam prema statistikama bila osoba koju su najviše mrzili u prošloj godini. Zato ću o ovom problemu pričati iz vlastitog iskustva', kazala je 39-godišnja Meghan pa dodala: 'Sada sam osam mjeseci kod kuće, manje sam dostupna u javnosti, posvetila sam se bebi i koristim rodiljni dopust. Sada je puno lakše, ono je bilo neizdrživo'.

image
Na suze Meghan Markle nitko nije ostao ravndušan.
FOTOGRAFIJE: ABC/ITV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA ABC/ITV/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

“Nije važno imate li 15 ili 25 godina, ako ljudi o vama govore stvari koje nisu istinite, vaše će mentalno i emotivno zdravlje biti narušeno”, zaključila je i još jednom apelirala na savjest svih onih koji profitiraju ili se naprosto vesele tuđoj nesreći.

Srednjoškolcima koji su pažljivo slušali ovu temu, princ Harry je kazao da ih ova tema jako boli ali da pokušavaju činiti sve da se stvari promjene na bolje. Osim toga nadodao je da je proteklih nekoliko mjeseci nešto lakše, jer se cijeli svijet promijenio zbog koronavirusa i karantene.

image
Sretni Megham i Harry
FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

'Imao sam priliku razgovarati s nekim ljudima iz Britanije, kojima zaista nije lako. Sve to osvijestilo me da postanem još zahvalniji na svemu što imam. Zahvalan sam što moj sin ima priliku u takvim situacijama izaći u naš vrt i boraviti na otvorenom. Mnogo je onih koji žive u skučenim i malim prostorima i nemaju takve mogućnosti.'

Meghan se dotaknula i trenutka kada je u intervjuu za ITV Tomu Bradyju priznala da nije dobro."Bila sam umorna i potpuno iscrpljena", rekla je Meghan koja je u tom trenutku radije htjela posvetiti Archieju i spremiti na spavanje.

Linker
20. travanj 2024 07:11