Getty Images
Vratila se s odmora i oduševila

Meghan Markle od glave do pete u boji koju mnogi ne vole: Zablistala u dolčeviti od 100 kuna i satenskoj suknji koju treba znati nositi

Na licu Meghan Markle vidi se da se uspjela odmoriti daleko od kraljevske obitelji, a s obiteljskog 'zimovanja' vratila se najavivši nam da će se ove godine nositi monokromatsko te podsjetila koliko smeđa - u svim svojim nijansama - može odlično izgledati. A osobito je mnoge razveselila jer je dio outfita iz high street trgovina.

Na licu Meghan Markle vidi se da se uspjela odmoriti daleko od kraljevske obitelji, a s obiteljskog 'zimovanja' vratila se najavivši nam da će se ove godine nositi monokromatsko te podsjetila koliko smeđa - u svim svojim nijansama - može odlično izgledati. A osobito je mnoge razveselila jer je dio outfita iz high street trgovina.

Vojvotkinja od Sussexa zablistala je na prvom pojavljivanju nakon dugog izbivanja iz javnosti. Princ Harry i Meghan Markle su za svoju prvu kraljevsku obavezu nakon šest tjedana odmora odabrali posjet Kanadskoj kući u Londonu kako bi iskazali zahvalnost za gostoprimstvo u kojem su sa svojim sinom Archiejem uživali od Dana zahvalnosti pa sve do prošlog vikenda.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 07: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex depart Canada House on January 07, 2020 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Dan prije objave posjetili su Kanadsku kuću u Londonu

LONDON, ENGLAND - JANUARY 07: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive at Canada House on January 07, 2020 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

38-godišnja vojvotkinja nije skidala osmijeh s lica u monokromatskom outfitu. Iako mnogima nije omiljena, Meghan je pomiješala nekoliko nijansi smeđe koju je kombinirala s kaputom boje devine dlake. Sa svojim outfitom pokazala je kako jedna boja u različitim nijansama može biti itekako zanimljiva, ali i još jednom dokazala da uz luksuzne modne komade voli i one iz high street trgovina. Tako je elegantan kaput iz kolekcije britanske dizajnerice Stelle McCartney od 5600 kuna kombinirala s dolčevitom koju je pronašla u H&M trgovini te suknji iz kolekcije brenda Massimo Dutti. Ako izbacite skupocjeni kaput, njezin look možete kopirati za nešto manje od 800 kuna.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 07: Meghan, Duchess of Sussex departs Canada House on January 07, 2020 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Cijena svijetlosmeđe dolčevite je oko 100 kuna, dok za suknju čokoladne nijanse treba izdvojiti 150 kuna. Meghan Markle odabrala je midi model od satena koji prati liniju tijela pa s njim treba voditi računa kod odabira donjeg rublja. Cijeli look zaokružila je s baršunastim salonkama u smeđoj nijansi, doduše i one su malo luksuznijeg predznaka. Radi se o modelu iz kolekcije luksuznog brenda Jimmy Choo.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 07: Meghan, Duchess of Sussex, shoe detail, arrives at Canada House on January 07, 2020 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Današnji zajednički izlazak prvi je za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa otkako su se prošlog vikenda vratili s odmora. Princ Harry i Meghan Markle nestali su sa svojim osmomjesečnim sinom Archiejem krajem studenog kada je njihov glasnogovornik otkrio da se par odlučio povući i posvetiti obitelji nakon godine koju je obilježila njihova "borba" s kraljevskim ulogama.

LONDON, UNITED KINGDOM - JANUARY 07: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex stand with the High Commissioner for Canada in the United Kingdom, Janice Charette (R) and the deputy High Commissioner, Sarah Fountain Smith (L), as they leave after their visit to Canada House in thanks for the warm Canadian hospitality and support they received during their recent stay in Canada, on January 7, 2020 in London, England. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS  - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

U prijevodu, maleni Archie i njegovi roditelji propustili su božićne običaje kraljevske obitelji, a kasnije je otkriveno da je trojac uživao u luksuznoj vili u Vancouveru u Kanadi. Tamo su viđeni kako se druže s prijateljima, među kojima je bila i glumica Abigail Spencer s kojom je Meghan, bivša glumica, glumila u seriji "Face".

S odmora su podijelili i jednu od rijetkih privatnih fotografija svojeg sina kako bi obožavateljima čestitali Novu godinu.

Linker
26. travanj 2024 14:34