ODBJEGLI PAR

Meghan i Harry proglašeni su najpopularnijim kraljevskim parom 2022., evo u čemu je ‘caka‘

Zbog skandaloznih priča iz palače i nevolja u raju, dvojac je u posljednjih godinu dana punio sve medijske naslovnice.

Meghan Markle i princ Harry najpopularniji su par u kraljevskoj obitelji, pokazalo je novo istraživanje. Vjenčali su se još 2018. godine u kapeli St George's u dvorcu Windsor, a u siječnju 2020. su se povukli kao članovi kraljevske obitelji i u ožujku preselili u SAD.

Mnogi se pitaju što odbjegli par čini toliko popularnim? Odgovor je zapravo sasvim jednostavan.

Čitajte i: I to se napokon dogodilo: Kraljica Elizabeta II. upoznala je malenu imenjakinju

Od skandaloznih priča iz palače i nevoljama u raju, dvojac je u posljednjih 12 mjeseci punio sve medijske naslovnice - tim više što ih nisu svi podržavali pa su se u javnosti javila podvojena mišljenja.

image

Princ Harry i Meghan Markle.

SHUTTERSTOCK

U novoj studiji, Pretty Little Thing sastavili su popis najikoničnijih, najuspješnijih i najzaljubljenijih moćnih parova godine kako bi napravili izvješće za 2022. pri čemu su pratili parove na društvenim mrežama, njihov društveni angažman, brojeve Google pretraživanja, medijsku pokrivenost i kombiniranu neto vrijednost kako bi utvrdili najpopularnije.

Čitajte i: Od zabranjene ljubavi do krunidbe i sretnog kraja: Budućoj kraljici raste popularnost

Među članovima kraljevske obitelji, rezultati su zapanjujući.

"Princ Harry i Meghan Markle nadmašili su princa Williama i Kate Middleton u kraljevskoj bitci i službeno su najtraženiji par 2022", rekao je glasnogovornik Pretty Little Thinga te je dodao kako nevjerojatnih 18.100 ljudi svakog mjeseca istražuje vijesti o paru kako bi provjerilo što smjeraju.

image

Princ William i Kate po popularnosti se nalaze na drugom mjestu.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

William i Kate s 14.800 pretraga na drugom su mjestu koje jasno dokazuje da je mlađa i skandaloznija kraljevska generacija popularnija u javnosti.

Na trećem mjestu su princ Charles i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, dok je princeza Diana proglašena "narodnom princezom" zbog svoje povezanosti s ljudima diljem svijeta i humanitarnih pothvata.

Linker
20. travanj 2024 16:09