Hoće li uspjeti?

Meghan i Harry ipak žele pomirenje s obitelji! Njihova bliska prijateljica potpuno je sigurna u to

Usprkos neočekivanim ‘bombama‘ koje su bacili na kraljevsku obitelj, Gayle King, najbolja prijateljica Opre Winfrey, koja je bliska i s kraljevskim parom, rekla je da su Harry i Meghan spremni izgraditi ‘nove mostove‘ koji će ih spojiti s obitelji.

Intervju s kraljicom televizije Oprom Winfrey, u kojem je ugostila ‘odbjegle‘ kraljevske supružnike Meghan Markle i princa Harryja, odjeknuo je cijelim svijetom. Iako su se nakon toga Meghan i Harry još više srozali u očima mnogim, koji tvrde da su tim intervjuom željeli uzdrmati britansku monarhiju, vojvoda i vojvotkinja navodno žele pomirbu s ostatkom obitelji.

Čitajte i: Pohvalila se Oprah, no... Meghan i Harry nisu tajno stupili u brak tri dana prije velebnog vjenčanja

Gayle King, najbolja prijateljica Opre Winfrey, u dobrim je odnosima s parom te je nedavno izjavila kako oni žele biti ujedinjeni s obitelji usprkos svemu što su rekli u intervjuu.

Podsjetimo, Meghan je šokirala izjavom da nije dobila potporu kraljevske obitelji kad joj je bilo najteže zbog čega je mislila okončati život, dok je Harry tvrdio da mu se njegov otac, princ Charles, prestao javljati na pozive.

King je u showu Drew Barrymore kako je sigurna da kraljevski supružnici žele biti dobri sa svima koje su ‘prozvali‘ u intervjuu.

image
Gayle King.
FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Njih nije briga za strku: Meghan i Harry objavili novu fotografiju da proslave dolazak kćerkice

"Mislim da je taj intervju pokrenuo razgovore koje ljudi nisu bili spremni ili nisu željeli imati. Ali smatram da u konačnici ta obitelj želi biti ujedinjena, biti zajedno i nadam se da će tako i biti. Ponekad su razgovori vrlo teški. Nema ništa zdravo kada međusobno ne razgovaramo pa poželimo to svima koji su uključeni u tu priču", rekla je King.

Razgovori nisu bili produktivni

Otkako su se Harry i Meghan u dvosatnom razgovoru s Oprom dotaknuli pritisaka kraljevskog života i problema s kojima su se susretali, razdor između njih i kraljevske obitelji se još više povećao. King je nekoliko dana nakon intervjua rekla da je Harry razgovarao s ocem Charlesom i bratom, princem Williamom, ali taj razgovor, tvrdi King, nije bio produktivan.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

No, pritisak javnosti nije jedini zbog kojeg je vojvotkinja od Sussexa u jednom trenutku dosegnula prijelomnu točku. Kada je tijekom života u Velikoj Britaniji objavila da je trudna, umjesto potpore kraljevske obitelji, njih je više brinulo kakve će boje biti koža njezinog sina, danas jednogodišnjeg Archieja. Također je bilo spomenuto da njezinom sinu neće biti dana zaštita ni titula.

Sve to bilo je previše za Meghan koju su mučile suicidalne misli. Zatražila je pomoć Palače, no nije je dobila jer bi to "izgledalo vrlo loše za kraljevsku obitelj".

"Tada me to bilo sram uopće priznati, pogotovo Harryju, jer znam koliko je propatio zbog gubitka majke. Ali znala sam da ako mu to ne priznam, učinit ću to. Nisam više željela biti živa. To je bila vrlo jasna i zastrašujuća, ali konstantna misao. Sjećam se kako me je Harry samo držao dok sam plakala", potresno je rekla Opri.

Linker
18. travanj 2024 19:14