Prekinula šutnju

Kraljica se konačno oglasila o intervjuu Meghan i Harryja! ‘Tužni smo, zabrinjavajuće je što smo čuli‘

Dugoiščekivani komentar kraljice Elizabete II. na eklskuzivni intervju vojvode i vojvotkinje od Sussexa konačno je došao u javnost. Dva dana nakon otkrivanja šokantnih detalja o životu na britanskom dvoru, Buckinghamska palača izdala je kratko priopćenje.

Nakon bombastičnog intervju Meghan Markle i princa Harryja u kojem su Opri Winfrey, ali i cijelom svijetu otkrili neke zaista šokantne detalje o svom životu na britanskom dvoru, samo se čekalo kako će i kada kraljica Elizabeta II. na njega reagirati.

Iako se šuškalo da kraljica uopće neće komentirati intervju, odlučila je prekinuti šutnju dva dana nakon njegovog emitiranja. Buckinghamska palača izdala je kratko priopćenje u kojem se posebice osvrnula na pitanje rasizma s kojim su se, prema Meghaninim i Harryjevim riječima, susreli nakon što je Meghan bila trudna s prvim djetetom, danas jednogodišnjim Archiejem.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Čitajte i: Priča iza kamere: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!

"Cijela obitelj je s tugom primila spoznaju o tome koliko su izazovne protekle godine bile za Harryja i Meghan. Pitanja kojih su se dotaknuli, posebice ona koja se tiču rase, su zabrinjavajuća. Iako se nekih događaja možda prisjećamo na različite načine, svakako ih tretiramo vrlo ozbiljno i pozabavit ćemo se s njima privatno unutar obitelji. Harry, Meghan i Archie će uvijek biti voljeni članovi naše obitelji", stoji u službenom dopisu za javnost.

image
Harry i Meghan su Opri Winfrey ispričali mnogo šokantnih iskustava o životu na dvoru, kao i to da im je uskraćena zaštita.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

Čitajte i: Kate nakon intervjua Meghan i Harryja nije reagirala, no... Izraz lica govori više od tisuću riječi

Tijekom dvosatnog intervjua, Meghan je u jednom trenutku otkrila da je željela okončati život zbog nevjerojatnog pritiska i manjka potpore starijih članova kraljevske obitelji i same "institucije". Njezin prijelomni trenutak dogodio se nakon što su ona i Harry objavili da očekuju dijete.

Tada se u Palači počelo govorkati kako njihovom sinu Archieju neće biti pružena zaštita niti neće dobiti titulu, a ono što je mnoge još više šokiralo, pogotovo Meghan i Harryja, što su neki članovi obitelji počeli povlačiti pitanje kakvu bi boju kože Archie mogao imati. Drugim riječima, hoće li biti previše tamna.

Čitajte i: Intervju o kojem će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

"Tada me to bilo sram uopće priznati, pogotovo Harryju, jer znam koliko je propatio zbog gubitka majke. Ali znala sam da ako mu to ne priznam, učinit ću to. Nisam više željela biti živa. To je bila vrlo jasna i zastrašujuća, ali konstantna misao. Sjećam se kako me je Harry samo držao dok sam plakala", potresno je rekla Opri.

Čitajte i: Video: Komentar Nade Mirković: Meghan je otišla predaleko u pokušajima da Harryja pretvori u muškarca iz Kalifornije

Čitajte i: Tajna nakita: Zašto je Meghan Markle promijenila zaručnički prsten, a princ Harry prsten svoje majke prepustio Kate?

"Rekla sam starijem članu obitelji kako mi treba pomoć, ali on mi je odvratio da to neće biti moguće jer 'nije dobro za Tvrtku'", dodala je vojvotkinja.

Linker
19. travanj 2024 04:55