BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Početak kraljevskog kolapsa?

Kraljica Elizabeta u velikom strahu: Meghan i Harry sve će otkriti u knjizi koja izlazi ove godine

Izvori bliski paru rekli su da su supružnici već dali nekoliko intervjua bliskoj prijateljici koja je ujedno i novinarka te su unutra iznijeli detalje o pravim razlozima odlaska od kraljevske obitelji.

Iako su razriješeni kraljevskih dužnosti i preselili se u SAD u potrazi za mirnijim životom sa svojim sinom Archiejem, čini se da Meghan Markle i princ Harry još nisu gotovi s otkrivanjem detalja kraljevskog života.

Naime, izvori bliski paru tvrde da supružnici već neko vrijeme planiraju ispričati cijelu svoju priču i razloge odlaska od kraljevski obitelji novinarima Carolyn Durand i Omidu Scobieju. Carolyn, inače bliska prijateljica para, već je napravila nekoliko intervjua s njima, a potom će u suradnji s Scobiejem objaviti knjigu koja bi trebala izaći u kolovozu ove godine pod nazivom "Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan".

CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - SEPTEMBER 23: Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex smile as they visit a Justice Desk initiative in Nyanga township, during their royal tour of South Africa on September 23, 2019 in Cape Town, South Africa. The Justice Desk initiative teaches children about their rights and provides self-defence classes and female empowerment training to young girls in the community.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle i princ Harry u knjizi će otkriti detalje koji bi mogli uzdrmati ugled britanske kraljevske obitelji.

Prema pisanju stranih medija, detalje koje će Meghan i Harry ispričati novinarima mogle bi uzdrmati britanski dvor pa je kraljica Elizabeta II. u strahu za ugled svoje obitelji i njezinu sliku u javnosti.

Iako autori knjige nisu potvrdili špekulacije, vjeruje se da će knjiga imati 320 stranica te će započeti pričom o vezi para i mogla bi uključivati nove detalje o njihovom dramatičnom odlasku s dvora.

Podsjetimo, Harry je već u nekoliko intervjua otkrio da je odluku o odlasku donio zajedno s Meghan jer mu je bilo dosta konstantnog pritiska britanskih medija, kako na njega, tako i na njegovu suprugu te nije htio da joj se dogodi isto što i njegovoj pokojnoj majci.

Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan Markle, Duchess of Sussex, attend the annual Endeavour Fund Awards at Mansion House, London, UK, on the 5th March 2020.
05 Mar 2020, Image: 503575586, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
Harry se s Meghan htio maknuti od kraljevskog kaosa i konstantnog pritiska sa svih strana, a najviše okrutnih britanskih medija.

"Mogu zamisliti što ste sve slušali i možda čitali u proteklim tjednima. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti - ne kao princ ili vojvoda, već kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti Kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je nažalost nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost", rekao je Harry.

Čitajte i:

Meghan Markle se nakon bijega iz kraljevske obitelji povlači po sudu i želi odštetu

Princ Harry tuguje za domom, nedostaju mu prijatelji i zbog toga je neutješan

Princ Harry iznio cijelu istinu o povlačenju: 'Žalosti me što je ovako završilo'

Thomas Markle ponovno kritizira: 'Licemjerni su, zašto ne mogu upoznati svog unuka!?'

Najtužniji rođendan: 'Proživjela' je dva života, no svijet će je pamtiti po skandalima njene djece

Linker
18. travanj 2024 19:55