Skriveni dragulj

Kralj fitnessa i ženskih srdaca: Pranećak Elizabete II. je novi omiljen član britanske kraljevske obitelji

Mlađahni student geologije, Arthur Chappo, koji je 26. u redu za britansku krunu, zapeo je za oko mnogim djevojkama putem Instagrama, gdje video objavama širi svijest o važnosti fizičkog i mentalnog zdravlja.

Princ William odavno nije neženja, a bivši "zločesti dečko" kraljevske obitelji, princ Harry, preselio je u Ameriku s glumicom Meghan Markle i sinom Arthurom, kako bi slijedio svoje srce. Ipak, obožavateljice britanske kraljevske obitelji pronašle su novog najpoželjnijeg mladića s dvora u mladom Arthuru Chattou, pišu strani mediji.

21-godišnji Arthur unuk je princeze Margarete, mlađe sestre kraljice Elizabete II., a roditelji su mu lady Sarah Chatto i Daniel Chatto.

image
Arthur Chatto 26. je u redu za britansku krunu
FOTOGRAFIJE: -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Atraktivni mladić 26. je u redu za britansku krunu, a na Instagramu je pravi kralj fitnessa, zahvaljujući svojim video objavama s vježbama koje redovito izlaze na društvenim mrežama.

Marljiv kraljičin pranećak uz studij radi u teretani

Veliki zaljubljenik u sport, Arthur studira geografiju na sveučilištu University of Edinburgh, a pritom radi kao privatni trener u teretani BoundFitness.

Teretana BoundFitness naglašava kako Artur nije samo poznato lice već i profesionalni trener trećeg stupnja, specijaliziran za vježbe snage u vojničkom stilu.

Njegove snimke vježbi mnogima su pomogle da ostanu fit tijekom pandemije, a privukle su i pregršt obožavateljica koje na društvenim mrežama ne prestaju pisati komentare poput: "Je li Arthur solo? Spremna sam postati članom kraljevske obitelji."

Sport smatra ključnim za održavanje mentalnog zdravlja

Arthur, koji se školovao na Etonu, poput prinčeva Harryja i Williama, obožava i aktivnost na otvorenom, pogotovo veslanje što je ljetos demonstrirao na veslačkom natjecanju u Londonu.

image
"Gdje su ga do sad skrivali?", pitaju se mnoge obožavateljice
Shutterstock Editorial/Profimedia

"Sretan sam što sam imao priliku veslati ljetos. To iskustvo dalo mi je priliku da unaprijedim svoj trening i trening tima kako bi uspjeli završiti natjecanje. Smatram da je fizička aktivnost izuzetno važna za mentalno zdravlje, i to bih htio podijeliti sa svima", napisao je na svom Instagramu Arthur.

Premda su mu snimke s treninga donijele velik broj novih obožavateljica (na Instagramu ima 195.000 sljedbenika), zgodnog člana britanske kraljevske obitelji mnogi su zamijetili već na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, na koje je stigao u pratnji uže obitelji.

Linker
23. travanj 2024 22:23