Kate Middleton
 Peter Byrne / PA Images / Profimedia
Majka troje djece

Kate Middleton nikad iskrenije progovorila o majčinstvu: 'Cijelo vrijeme sam brinula hoću li biti dobra majka'

Kate Middleton gostovala je u podcastu 'Sretna majka, sretno dijete' gdje je progovarala o važnosti vremena koje obitelj provodi sa svojom djecom do pet godina starosti.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate, supruga princa Williama, istaknula je važnost prvih godina života djeteta u podcastu objavljenom u subotu. Tijekom 40 minuta razgovora za podcast 'Sretna majka, sretno dijete', Kate je istaknula važnost prvih godina života djeteta, a njime je htjela promicati veću brigu za djecu te dobi.

Podcast ide već petu sezonu, a ovog puta veliku su potvrdu kvalitete dobili u obliku gostovanja vojvotkinje Kate. Otkrila je u razgovoru i da se cijelo vrijeme brinula hoće li biti dobra majka te dodala da majke koje kažu da se oko toga ne brinu zapravo lažu. 'Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete. Potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život', otkrila je vojvotkinja.

The Duke and Duchess of Cambridge visit Tata Steel in Port Talbot, Wales, UK, on the 4th February 2020.

Picture by Toby Melville/WPA-Pool.
04 Feb 2020, Image: 496593279, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Kate Middleton

Dodala je da sposobnost da zaista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj baki, koja je puno vremena posvećivala svojima, igrala se s njima, kuhala s njima i učila unučad raditi s rukama. Većinu tog iskustva, rekla je Kate, danas pokušava proživjeti ponovno sa svojom djecom. Zauzela se snažno za to da se djeci u periodu od začeća do pete godine života posveti više pažnje. Vojvotkinja Kate i princ William u braku su dobili troje djece - šestogodišnjeg Georgea, četverogodišnju Charlotte i 20-mjesečnog princa Louisa.

London, UNITED KINGDOM  - Catherine Duchess of Cambridge attends a National Portrait Gallery workshop at the Evelina Children's Hospital in London.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 495317021, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kate Middleton

Linker
23. travanj 2024 09:51