"hold still"

Kate Middleton izdala značajnu knjigu: ‘Željela sam stvoriti trajni zapis onoga što smo svi proživjeli‘

Kate, vojvotkinja od Cambridgea, u nedjelju je izdala knjigu fotografskih portreta snimljenih tijekom britanskih zatvaranja za koju je rekla da predstavlja trajni zapis o pandemiji.

Kate, supruga princa Williama, kraljičinog unuka i drugog člana obitelji u nasljednom redu za britansko prijestolje, prošle je godine započela projekt s Nacionalnom galerijom portreta, pozivajući ljude da predaju fotografije snimljene tijekom prvog britanskog zatvaranja. Komisija čija je članica i Kate, između 31 tisuće portreta, odabrala je njih 100.

Prije knjige, fotografije su bile prikazane na digitalnim izložbama i izložbama zajednica.

Čitajte i: Novo lice monarhije: Kate i William svojski se trude skinuti stigmu rasizma koju je zacementirao Harry

"Kroz 'Hold Still' (Držite se mirno) željela sam iskoristiti snagu fotografije radi stvaranja trajnog zapisa onoga što smo svi proživjeli - željela sam doći do priče pojedinaca i dokumentirati značajne trenutke za obitelji i zajednice tijekom života u pandemiji", napisala je Kate u uvodu knjige.

image
Kraljevski par tijekom pandemije naporno radi na podizanju morala naroda i medicinskih djelatnika.
RICHARD POHLE/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Zadovoljni starijim bratom: Palača odobrava Williamov medijski istup kojim je branio obitelj

Knjiga pod nazivom "Držite se mirno: portret naše nacije 2020. godine" bit će dostupna od 7. svibnja, točno godinu dana od početka projekta. Neto prihod će se raspodijeliti između Nacionalne galerije portreta i britanske dobrotvorne organizacije za mentalno zdravlje, Mind.

Linker
11. travanj 2024 07:47