‘Bolje ikad nego nikad‘

Kate Middleton i princ William kreću prema modernizaciji monarhije: Posljednjim potezom sve su iznenadili

Iako ne mogu imati privatne profile na društvenim mrežama, članovi kraljevske obitelji imaju službene koje im vode stručne osobe. Kako je već 21. stoljeće, monarhija mora ići u korak s vremenom da bi opstala, a to itekako zna i kraljica Elizabeta, ali i njezini unuci koji rade prijeko potrebne korake.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea otvorili su svoj YouTube kanal! Nakon što su na Instagramu i Twitteru zatražili fanove da se pretplate na njihov novi kanal, nije dugo trebalo proći da skupe 200 tisuća pratitelja.

"Bolje ikad nego nikad. Od sad smo na YouTubeu", napisao je kraljevski par ispod objave koji je zbog ovog pametnog poslovnog poteza promijenio i službeno ime na svom Instagramu. Naime, više im se profil ne zove "Kensington Royal" nego "Duke and Duchess of Cambridge" (vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea).

Čitajte i: William i Kate objavili rijetku snimku svog doma: Pokazali kako se zabavljaju na imanju s djecom

Iako njihov prvi video traje svega 25 sekundi, u njemu su nikada viđene snimke iz njihovog života i službenih događanja. Ono što je mnogima bilo vrlo simpatično je početak videa, kada William kaže Kate: "Pazi što govoriš, ovi sve snimaju", na što Kate kroz smijeh kaže "Znam".

Video već ima gotovo milijun pregleda, što dovoljno govori o popularnosti kraljevskog para i svega ono što rade. Ovo je samo jedan, ali važan korak kojim William želi modernizirati monarhiju i dati bolji uvid u njihove živote koji su sve ove godine skrivani iza velikih zidova palača.

Čitajte i: Slave deset godina braka! Tko zna kako bi završila njihova priča da Kate (i ovaj put) nije uzela stvar u svoje ruke

Za desetu godišnjicu braka, par je na Instagramu objavio video u kojem su pokazali opuštene trenutke s njihovog djecom, ali i djelić svog drugog doma, odnosno ladanjskog imanja u Anmer Hall u Norfolku. Ako se i vi želite pretplatiti na njihov kanal, to možete učiniti ovdje.

Linker
19. travanj 2024 07:37