Thomas Markle dao je medijima privatne obiteljske fotografije kada se Meghan udala za princa Harryja
 IMP Features / IMP Features / Profimedia
Otac iz pakla.

Kakav užas! Objavljene dosad tajne poruke koje su Meghan Markle i princ Harry slali njezinom ocu

Thomas Markle upropastio je vjenčanje svojoj kćeri, koja ga je nazvala čak i to jutro - na sam dan svadbe. Nije joj se javio, ignorirao je sve poruke nje i princa Harryja. Zbog njega ovih dana i dalje vode ogromnu pravnu bitku protiv tabloida Mail on Sunday.

Meghan Markle i princ Harry otkazali su suradnju za četiri britanska tabloida, uzgred budi rečeno, ona najčitanija. Dok oni to smatraju cenzurom, mnogi razumiju potez para koji britanski tabloidi nemilosrdno maltretiraju već godinama. Kap u nizu koja je prelila čašu bila je objava privatne transkripcije između Meghan i njezinog oca Thomasa Marklea. Objavljene su sada i poruke koje je svom svekru slao sam princ Harry.

Iz njih je vidljivo da su Meghan i Harry pokušavali spriječiti da Thomas Markle o njima priča s novinarima. Poruke su završile u javnosti budući da su bile dijelom pravne bitke koju Meghan i Harry vode protiv tabloida Mail on Sunday koji je inicijalno objavio pismo koje je Meghan slala svom ocu.

, London, England - 20180829 - Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex Leaving a Performance of Hamilton at Victoria Palace Theatre

-PICTURED: Prince Harry and Meghan Duchess of Sussex
-, Image: 384550933, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Meghan Markle i princ Harry dugo su pokušavali izgladiti stvari s Thomasom Markleom, no nije im uspjelo.

Ne morate se ispričavati, razumijemo okolnosti, no izlazak u javnost će samo pogoršati stvari.

U porukama je jasno da da se Meghan bojala za očevo zdravlje i sigurnost. "Tom, Harry je, zovem vas, molim vas da se javite", pisao je Harry Thomasu Markleu. "Tom, Harry je. Zaista moram pričati s vama. Ako volite Meg i želite sve ispraviti, molim vas nazovite me, postoje dvije opcije koje ne uključuju vaš razgovor s medijima koji su stvorili cijelu ovu situaciju", pisao je Harry svekru.

Meghan ocu poručila: Ne znam koliko još mogu napraviti za tebe ako se ne javiš. Trebaš li pomoć?

Rekao mu je i da on i Meghan nisu na njega ljuti. "Želimo vam pomoći, pokušavamo to od prvog dana", ustvrdio je Harry u jednoj od poruka. Nakon što su iz medija doznali da je Markle u međuvremenu hospitaliziran, Meghan mu je poslala poruku: "Pokušavam doći do tebe cijeli vikend, no ne javljaš mi se niti odgovaraš na poruke... Jako sam zabrinuta za tvoje zdravlje i sigurnost", pitala je Meghan svog oca.

, Image: 505428276, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide.
Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic.
Contributor media restriction: {6B736E8D-EFDC-466C-BEFB-4165FBBCC9D9}, {6B736E8D-EFDC-466C-BEFB-4165FBBCC9D9}, {6B736E8D-EFDC-466C-BEFB-4165FBBCC9D9}, {6B736E8D-EFDC-466C-BEFB-4165FBBCC9D9}, {6B736E8D-EFDC-466C-BEFB-4165FBBCC9D9}, {6B736E8D-EFDC-466C-BEFB-4165FBBCC9D9}., Model Release: no, Credit line: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia
Nakon svega, glumica je ostala slomljenog srca.

On je sve ignorirao, a kćeri se nije javio niti na dan njezinog vjenčanja, iako ga je to jutro zvala. Na svoju ruku mu je poslala osiguranje koje je sam Markle odbio, sve kako bi bio siguran tijekom medijske hajke koja je bila usmjerena prema njoj i njezinoj obitelji. Niti mjesec dana kasnije, izašao je ogromni intervju koji je Markle dao britanskom tabloidu Mail on Sunday, a cijela prepirka i nategnuti odnosi između Harryja, Meghan i njezinog oca počeli su nakon što je Thomas Markle prodao paparazzima vlastite fotografije.

Čitajte i:

Otkriven trenutak i dan koji je promijenio sve! Meghan Markle na ovom putovanju je prekipjelo

Opet pokazali veliko srce: Oboružani maskama i rukavicama dostavljali tople obroke po LA-u

Princu Harryju uloga oca u izolaciji je prilično izazovna: 'Imam klinca od 11 mjeseci i to je dovoljno'

Bilo mu je dosta svega: Princ Harry u jednom je razgovoru dao jasan znak da planira pobjeći od obitelji

Nije samo Kate princeza: Kojoj je baka bila Grace, a koja je prije kraljevskih dvora bila novinarka?

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Otkrili ime svoje humanitarne organizacije, iza kojeg stoji priča s posebnim značenjem

Kraljica ormara: Mala crna haljina Meghan Markle je na sniženju

Dijeli ih samo 16 kilometara: Meghan i njezina majka Doria se uopće nisu vidjeli otkako je stigla kući

Linker
17. travanj 2024 15:47