Nisu pazili

Još negativnog publiciteta: Princ Harry i Meghan najmanje su ekološki osviješteni, pokazalo istraživanje

Meghan Markle i princ Harry zbog stalnih i čestih putovanja te poprilično nemarnog odnosa prema okolišu, pali su na zadnja dva mjesta kad je ekologija u britanskoj kraljevskoj obitelji u pitanju.

Meghan Markle i princ Harry u Velikoj Britaniji su nakon odlaska iz zemlje već na lošem glasu, a najnovije istraživanje koje je provela tvrtka SaveOnEnergy, moglo bi samo doliti ulje na vatru.

Naime, tvrtka SaveOnEnergy ocijenila je deset osoba iz britanske kraljevske obitelji prema ponašanju u skladu s ekologijom, a Meghan i Harry pali su na zadnja dva mjesta liste.

Princ i glumica dobili su samo devet bodova za osviješten život koji uključuje ekološke mjere, dok je Harryjev otac princ Charles dobio čak 156 bodova. Charles se tako našao na prvom mjestu, dok je i njegova supruga Camilla dobila pohvalna 84 boda, piše PageSix.

image
Meghan Markle i princ Harry često odlaze na daleka putovanja avionom.
FOTOGRAFIJA: CLINT BREWER/DEREK SHOOK/FLIGHTRISK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Harry i Meghan daleko su najgori što se tiče ugljičnog otiska, zbog dalekih i čestih putovanja, dok su bodove uglavnom dobili zbog neobičnih 'ekoloških' mjera.

Naime, Harry je na društvenim mrežama promovirao ekologiju, a Meghan je nosila luksuzne, ali ekološki osviještene materijale modnih kuća Stella McCartney, Rothy, Veja i Millie. Ipak, samo njihov put u Južnu Afriku ostavi je ugljični otisak kao cijela britanska kraljevska obitelj u 2019. godini, govori istraživanje.

Kraljica Elizabeta II. našla se na petom mjestu liste, a iz istraživanja je isključena 'crna ovca obitelji', princ Andrew.


ČITAJTE I:

Dadilja koja je jednostavno nestala: Kako je Lady Di otpustila 'surogat majku' Williama i Harryja

Mali dvorjani: Princ William pohvalio se vrijednim pomagačima u vrtu, osim kopanja brinu i za okoliš

Lako je tako: Evo koliko je milijuna princ Charles lani izdvojio za uzdržavanje Williama i Harryja

Linker
20. travanj 2024 07:15