NA SLUŽBENOM PUTOVANJU

Izašli s prijateljicom koja ih je spojila: Princ Harry i Meghan Markle izašli u New Yorku u pratnji desetak automobila

Službeno putovanje u New York princ Harry i Meghan Markle iskoristili su za noćni izlazak s prijateljima u otmjenom baru.

Nakon što su prije više od godinu dana princ Harry i Meghan Markle napustili kraljevsku obitelj, sada su prvi put u sklopu službenog putovanja posjetili New York kako bi odali počast žrtvama kobnog 11. rujna i posjetili One World Trade Center.

Izlazak u otmjenom baru

Njihov izlet pod povećalom je javnosti, zbog čega su ih paparazzi uhvatili i u noćnom izlasku s prijateljima modnom dizajnericom Mishom Noonoo koja ih je navodno upoznala te Mikeyjom Heissom, s kojim već dugo prijateljuju.

image
Izašli su s prijateljima - modnom dizajnericom Mishom Noonoo i Mikeyjom Heissom.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Žele pomirenje? Princ Harry i Meghan Markle do kraja godine Lilibet Dianu moraju dovesti na upoznavanje

Gosti su za strane medije izjavili da je par stigao u koloni od desetak automobila i dvadesetak tjelohranitelja, a u baru su se zadržali čak tri sata uživajući u dobrom društvu uz koktele.

U New Yorku se odbjegli kraljevski par sastao i s gradonačelnikom New Yorka, Billom de Blaisom te guvernerkom Kathy Hochul, a djecu - 2-godišnjeg Archieja i 3-mjesečnu Lilibet ostavili su kod kuće u Kaliforniji.

image
Sussexi su trenutno na službenom putovanju u New Yorku.
LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Iza njih je težak period! Konačno je poznato jesu li Meghan i Harry požalili zbog napuštanja kraljevske obitelji

Nisu skidali osmijeh s lica

Koliko su uživali u izlasku, Sussexi nisu skrivali ne skidajući osmijeh s lica i držeći se za ruke dok su mahali obožavateljima koji su ih dozivali imenom.

image
Princ Harry i Meghan Markle izašli su u otmjeni bar u New Yorku.
SHUTTERSTOCK

U planu im je i sastanak s demokratskim zastupnicima, a u subotu će biti na koncertu Global Citizen Live koji će se prenositi diljem svijeta.

Linker
15. travanj 2024 10:34