Našli slobodu

Iza njih je težak period! Konačno je poznato jesu li Meghan i Harry požalili zbog napuštanja kraljevske obitelji

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa čvrsto stoje iza svoje odluke da napuste pozicije, obaveze, ali i pogodnosti koje nosi pozicija aktivnih članova britanske kraljevske obitelji.

O mnogo se scenarija spekuliralo u javnosti o posljedicama odluke princa Harryja i Meghan Markle da odstupe od svih službenih dužnosti kao članovi kraljevske obitelji, u više navrata pojavile su se vijesti da je par zažalio zbog tako radikalne odluke. No, prema najnovijim informacijama vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uopće ne žale zbog promjene koju su napravili - upravo suprotno.

U novom epilogu knjige "Finding Freedom", koju su napisali reporteri Omid Scobie i Carolyn Durand, autori tvrde da je par pronašao svoj put u novostečenoj neovisnosti te da su "ponosni" na rad i rezultate koje su postigli kao institucija zasebna od monarhije.

image
Nagađalo se da su Sussexi zažalili zbog odluke
PROFIMEDIA

Čitajte i: Velike promjene u tradiciji kraljevske obitelji: Princ Charles donio odluku koja se neće svidjeti odbjeglom paru

Otkako su službeno odstupili sa svih dužnosti, par je pokrenuo dobrotvornu zakladu Archewell, potpisali su unosne produkcijske ugovore sa servisima Spotify i Netflix te i dalje podupiru humanitarne akcije koje su im prirasle srcu.

Sigurni u ispravnost odluke

Osim toga oboje su u svoje životopise upisali i autorska djela - Meghan je objavila knjigu za djecu "The Bench" još u svibnju, a Harry je najavio izdavanje memoara, koji bi se trebali naći u prodaju u 2022.

Čitajte i: Novi šok za kraljevsku obitelj: Princ Harry u tajnosti napisao memoare u kojima je otkrio dosad nepoznate detalje

"Bez obzira koliko im je težak bio protekli period, izvori bliski Sussexima kažu da niti Harry ni Meghan ne žale zbog odluke koju su donijeli. Postignuća su još jedan znak da su (Meghan i Harry) donijeli ispravnu odluku o odstupanju iz kraljevske obitelji, ne samo da bi se fokusirali na vlastitu obitelj nego i da pomažu svijetu", napisali su Scobie i Durand u nadopunjenom poglavlju svoje knjige.

image
Meghan Markle i princ Harry ponosni su na svoje postupke
PROFIMEDIA

Prema američkim medijima par se veseli novoj "eri vidljivosti" u onom trenu kada će pandemija Covid-19 dopustiti više događanja i interakcija. "Oni su par koji je odličan u tim trenucima ljudske interakcije, njihov dvoje trebaju biti na 'terenu'", kazao je nedavno Scobie.

Linker
09. travanj 2024 16:50