DPPA / ddp USA / Profimedia
Sedmi u redu za krunu

Ipak će imati titulu! Otkriveno kakva je sudbina sina Meghan Markle i princa Harryja

Archie se ovih dana privikava na svoj novi dom u Montecitu. Jednog dana morat će se prilagođavati na puno teže stvari i zadatke. I njega će čekati važne odluke kad su titule i život po pravilima britanske kraljevske obitelji u pitanju.

Princ Harry i Meghan Markle napustili su britansku kraljevsku obitelj i odrekli se titule pa su sada službeno vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, no ne obraćaju im se s 'Vaše Visočanstvo'.

Mnoge zanima kakvu titulu ima njihov sin Archie i hoće li se ona mijenjati tijekom njegova života s obzirom na odluku koju su donijeli njegovi roditelji.

London, UK  - The Prince Harry office has confirmed that he and his family will be spending
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Magazin The Express izvještava da će Archie u svakom slučaju postati princ, čim se pomakne 'red za krunu'. Prema pravilima, Archie bi trebao postati princ čim Charles postane kralj, a to će se dogoditi ako kraljica Elizabeta II. odstupi i tako odluči ili premine.

Što će napraviti s titulom, odnosno hoće li je koristiti, Archie će imati pravo sam odlučiti kad navrši 18 godina. Sin Meghan Markle i prica Harryja, trenutno je sedmi u redu za krunu, ispred njega su redom Charles, William, George, Charlotte, Louis, Harry pa on.

S obzirom na to da će, kad Charles postane kralj, biti šesti u redu za krunu, kad odraste morat će tražiti dozvolu za vjenčanje od dvora, poput svojih bratića Georgea i Louisa, i sestrične Charlotte.

Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan Markle, Duchess of Sussex are joined by The Queen, The Duke of Edinburgh and Doria Ragland, as they present their baby son Archie to the World at Windsor Castle, Windsor, Berkshire, UK, on the 8th May 2019.

Picture by Chris Allerton/SussexRoyal

STRICTLY EDITORIAL USE ONLY.
08 May 2019,Image: 431891163, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To će se promijeniti jedino ako se potomci vojvotkinje Kate i princa Williama prije skrase i dobiju djecu pa 'poguraju' Harryja i Archieja još niže u redu za krunu.

Čitajte i...

Lipo im je: Meghan i Harry dobili pet milijuna dolara u poklonima, uglavnom od njezinih prijatelja

Zavirite u Montecito, šarmantni gradić u kojem su se napokon smjestili Meghan i Harry

I princ Harry želi uspjeti u Hollywoodu, baš poput supruge zbog koje je sve napustio

Linker
19. travanj 2024 11:15