Nova pjesma

Indira mu poručila: ‘Pa i nisi neko čudo!‘, a obožavatelji njoj da je napokon ona stara...

Ako tražite način da transformirate realnost potrebno vam je ‘Čudo‘. Poslušajte najnoviji hit Indire Forze i probajte ne zaplesati.

Zna se da glazba pozitivno utječe na raspoloženje, a nova pjesma "Čudo" mnogima će biti prava terapija. Glazbu i stihove potpisuje dream team Branimir Mihaljević i Indira Levak, koji kreativno ne posustaju. Marljivo rade na novom albumu koji bi uskoro trebao biti gotov.

Pjesma koju se s nestrpljenjem iščekivalo, nastala je tijekom ljeta, ali čekala je pravi trenutak da osvoji eter cijele regije.

Zarazan ritam, vrhunska produkcija i pamtljiv refren dobitna su kombinacija.

image
Indira Levak spot za pjesmu čudo snimala je na jednom zagrebačkom krovu.
PRESS

“S ovog su me snimanja jedva potjerali kući! Prije sam znala u bradu prigovarati što sto puta ponavljamo scene. Ovaj put ja sam tražila još plesa, još osmijeha... plesači i ekipa iz spota bili su fantastično društvo! Imali smo i nesporazum s tekstom pjesme što me nasmijalo do suza. Zato svima želim poručiti, da ne bi bilo zabune - ‘DJ daj mi taj groove’, a ne daj mi taj kruh!" ispričala nam je nasmijana Indira, koja je ovaj period bez nastupa iskoristila i za kreiranje i dizajniranje namještaja što je njezina druga ljubav.

image
Indira Levak otkrila je i zašto se toliko smijala na snimanju spota za onovu pjesmu.
PRESS

Snažne vizualne slike sastavni su dio Indirinog novog video spota u režiji Sandre Mihaljević koja je dočarala intimniji pogled na party koji se odvija na krovu jedne zagrebačke zgrade.

Za Indirin besprijekoran izgled u spotu bio je zadužen njezin glam tim Vikler i ruž, a napravila je i stilski iskorak u ovom modernom video spotu. Mnogi su na njezinom Instagramu komentirali da izgleda senzacionalno i da je pjesma pun pogodak, pravi lijek protiv uspavanog kraja ove godine! S druge, pak, strane, i komentari na Indira Official YoTube kanalu svjedoče kako su obožavatelji ponajviše oduševljeni melodijom nove pjesme. "Na prvo slušanje se osjeti 'Čudo', a ruka sama ide na 'Replay'", "Indira u najboljem svom izdanju!", "Ovo je odlično!", "Konačno Indira COLONIA!" samo su neki od komentara.

A kakvi su vaši dojmovi? Pogledajte!

Linker
15. travanj 2024 21:49