i-Images / Eyevine / Profimedia
Premedena fotografija

Emotivan obiteljski trenutak mogla je uhvatiti samo Kate: George i Charlotte već mijenjaju svijet

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa svojim klincima uživaju na svježem seoskom zraku, točnije na svom posjedu Anmer Hallu gdje intenzivno borave tijekom zadnjih mjeseci nakon što je u Velikoj Britaniji proglašena karantena zbog borbe protiv koronavirusa. I tamo je su aktivni i rade na tome da pomognu zajednici u potrebi.

Slavna kraljevska peteročlana obitelj svim srcem se uključila u svaku aktivnost koja je ključna za rast i napredak njihove zajednice. Najprije su izašli iz kuće i pljeskom više puta izrazili zahvalnost NHS-u, britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi, kao i većina Britanci, a onda su odlučili obiteljski obilježiti i volonterski tjedan.

"Svim liječnicima, medicinskim sestrama, njegovateljima, liječnicima opće prakse, farmaceutima, volonterima i drugim zdravstvenim djelatnicima koji neumorno pomažu svim pogođenim koronavirusom, hvala vam, napisali su na profilu Kensington Royal, ispod videa na kojem princ George, princeza Charlotte i princ Louis entuzijastično plješću ispred rezidencije Anmer Hall. Vjeruje se da će vojvoda i vojvotkinja ostati u Norfolku s djecom sve dok traje kriza s koronavirusom. Za to vrijeme, piše Vogue, George i Charlotte školuju se od doma.

Mama Kate uhvatila je trenutak gdje njezina obitelj posjećuje umirovljenike koji žive sami i dostavlja im potrebne namirnice, a time su im od djetinjstva htjeli usaditi navike da pomažu drugima. Princeza Charlotte i princ George nose vrećice s namirnicama dok im u toj namjeri pomaže i tata princ William tako što im tijekom kišne večeri strpljivo drži kišobran.

"Kako se približavamo kraju Tjedna volontiranja, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s radošću s vama dijele novu fotografiju koju je snimila vojvotkinja, a koja je nastala tijekom njihova volontiranja', stoji u potpisu fotografije na kojoj se lica članova kraljevske obitelji ne vide, budući da su snimljeni s leđa.

Čitajte i:

Kakav bi to ludi spoj bio: Princ William umalo je završio s pjevačicom koju je pratio niz skandala

Kate Middleton otvorila fotografsko natjecanje: Najbolji portreti pojavit će se na digitalnoj izložbi

Kate Middleton nisu dali da sama odabere ime za sina: Poslušala ih je, ali je ipak pobijedila

Kakva majka takva kći: Sada znamo od koga je Kate Middleton naslijedila odličan stil

Linker
19. travanj 2024 03:54