MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Rame za plakanje

Da se vrati mužu, najtužniju princezu je nagovorio njezin bogati ruski ljubavnik?!

Kako prenose britanski mediji, Charlene od Monaca napustila je privatnu kliniku u Švicarskoj, no nerado je otišla u zagrljaj suprugu.

Kako prenose britanski mediji, Charlene od Monaca napustila je privatnu kliniku u Švicarskoj, no nerado je otišla u zagrljaj suprugu.

Nakon drame s infekcijom uha, grla i nosa, operacije, gubitka vjernog ljubimca, a potom i liječenja u privatnoj švicarskoj klinici, muke princeze Charlene od Monaka se nastavljaju. Naime, iako se najtužnija princeza na svijetu prije četiri mjeseca vratila suprugu u Monako, nakon svega nekoliko dana ponovno je otišla na put.

Stoga informacija kako se vratila kraljevskim dužnostima i nije u potpunosti istinita, kako su s monegaškog dvora htjeli da javnost misli.

Ona je to, konačno, ipak učinila, ali nerado i, tvrde britanski mediji, na nagovor njezina ljubavnika.

Sada se najtužija princeza na svijetu ipak posvetila suprugu, princu Albertu II. i njihovim blizancima Jacquesu i Gabrielu, čiji je posljednji rođendan provela sama na psihijatrijskom liječenju dok su svijet obilazile srcedrapajuće fotografije njezine djece s porukama za njihovu majku. Krhka princeza smogla je snage te se, uz odobrenje liječnika, a na oduševljenje javnosti, vratila u "normalan" život.

image

Princeza Charlene od Monaka vratila se svojim dužnosti

SEBASTIEN COURDJI/SHUTTERSTOCK SEBASTIEN COURDJI/SHUTTERSTOCK

Čitajte: Najtužnija princeza provest će rođendan svojih blizanaca sama u bolnici

No, da nije bilo posebne osobe u njezinu životu, pitanje je bi li to bilo moguće. Za njezino "ozdravljenje" navodno je zaslužan, ni više ni manje nego njezin ljubavnik. Spominje se kako je riječ o ruskom milijarderu Vladislavu Doroninu. Od svih bliskih ljudi, on joj je bio najveća podrška u najtežim trenucima. Upućeni čak tvrde kako je upravo Doronin zaslužan što je Charlene smogla snage oprostiti princu Albertu sve njegove "izlete" u braku, a znamo kako ih nije bilo malo. Izvori bliski monegaškom dvoru također navode i kako su Albertove nevjere bile okidač koji je princezu doveo do ruba.

image

Dok su bili u vezi, Vladislav Doronin i Naomi Campbell punili su novinske stupce svojim skandalima

TOBY HANCOCK/SHUTTERSTOCK

"Izgleda da je u njemu pronašla utjehu od raznih problema", rekao je svojevremeno izvor za The Sun.

Kakogod, naočiti Vladislav, najpoznatiji po vezi s modelom i manekenkom Naomi Campbell od 2008. do 2013. godine, odradio je dobar zadatak - monegaška princeza opet je u zagrljaju svog princa, a on se ponovno može posvetiti svom mega uspješnom poslovnom carstvu

Linker
26. travanj 2024 05:42