Prince Charles
 Victoria Jones / PA Images / Profimedia
A GDJE JE SIR?

Budući kralj otkrio što posebno obožava vidjeti na svom tanjuru, a podijelio je i slastan recept

Čovjek čiji se svaki korak prati u stopu, u svojoj Instagram objavi, otkrio je koju britansku namirnicu posebno voli vidjeti u svom frižideru i bez čega ne može zamisliti prehranu.

Britanski prijestolonasljednik princ Charles izuzetno je veliki obožavatelj hrane, a to je nekoliko puta i istaknuo na brojnim svjetskim putovanjima, gdje uvijek rado kuša lokalne specijalitete pripremljene specijalno za njega. Za vrijeme posjeta Hrvatskoj, prije četiri godine, probao je i našu tradicionalnu kuhinju i oduševio se.

U najnovijoj objavi na profilu Clarence House ovoga puta nije hvalio ''tuđu'' kuhinju već svoju.

''Jedna od onih stvari koja nam svima stvara ugodu i užitak je hrana. Tužno je da u krizi koja je zahvatila našu zemlju, stradava i jedna od tih radosti - britanski sir'', napisao je Charles.

Istaknuo je i kako u ovoj epidemijskoj krizi daje sve od sebe kako bi dao podršku upravo industriji sira.

''Britanskim proizvođačima sira potrebna je naša podrška u ovo doba velike nesigurnosti, kupovinom dajete važan doprinos održavanju tih malih poduzeća’', ističe budući vladar.

Otkrio i slastan recept

Jaje na oko sa sirom, špinatom i cherry rajčicama ultimativni su hit kada je princ u pitanju, a na već spomenutom profilu pokazao je i kako to izgleda. Moramo priznati izgleda kraljevski, a ne sumnjamo da njegovi kuhari ulažu posebne napore kako bi zadovoljili ovog prekaljenog gurmana.

Njegova supruga Camilla svojedobno je također istaknula da Charles obožava sir te da je svako jelo bolje kada se doda malo sira. Navela je kako i ona uživa u siru no da je manji gurman od supruga. Poseban joj je gušt gledati Charlesa kako slasno jede, jer on to radi s neopisivom srećom u očima.

Već smo pisali o Charlesovim prehrambenim navikama; princ posebno pazi što jede, pazi da je vitalan i da se dovoljno kreće. Kada nema obveza i ne obavlja kraljevske dužnosti, osim što jede puno sira i ostalih delicija pazi da je fit.

Čitajte i:

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Mračna strana britanskog prestolonasljednika: Težak karakter princa Charlesa

Novi portreti kraljevske obitelji: Jedan je slatkiš pokupio najviše simpatija

Linker
16. travanj 2024 13:14