Original i glumica

Buduća kraljica svoju dvojnicu ipak neće ‘baciti‘ u Tower, dapače, ponudila joj i angažman

Emerald Fennell oduševila je Camillu, vojvotkinju od Cornwalla, duhovitošću i neposrednošću, a na njenu šalu o tamnici uzvratila je zafrkancijom da je glumica mora biti uvijek spremna zamijeniti za slučaj da bude spriječena izvršavati svoje obaveze.

Kada je dobila pozivnicu za prijam povodom Dana žena u Clarence Houseu, londonskoj rezidenciji princa Charlesa i Camille, vojvotkinje od Cornwalla, engleska glumica i spisateljica Emerald Fennell zapitala se da li je mudro naći se licem u lice buduće kraljice, supruge kralja. U najmanju ruku, Camilla bi je, nezadovoljna kako ju je portretirala u trećoj i četvrtoj sezoni Netflixove serije Kruna, mogla baciti u tamnicu u Tower i zaboraviti gdje je ostavila ključ.

Naposljetku je glumica priču o tome kako je na prijam došla s knedlom u grlu ispričala domaćici događanja i nasmijala ju gotovo do suza. Naime, supruga princa Charlesa cijeni humor, vrlo je duhovita i ne bježi od zbijanja šala na vlastiti račun, pa je glumičinu crticu o Toweru prihvatila uz smijeh, piše New York Post.

image

Čini se da su odmah sjele jedna drugoj

ARTHUR EDWARDS/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Peta sezona ‘Krune‘ nije i posljednja: Evo što sve znamo o ekranizaciji najtežeg perioda u životu kraljice Elizabete

"Za mene je vrlo ohrabrujuće znati da je moj alter ego tu preuzeti moju ulogu ako u bilo kojem trenutku budem spriječena. Dakle, Emerald, budite spremni", rekla je Camilla, kojoj se serija, čini se, sviđa.

Veliki obožavatelji Krune, navodno su, i kraljičin najmlađi sin, princ Edward i njegova supruga Sophie, grofica od Wessexa, dok princ William, najblaže rečeno, nije oduševljen. Koliko je poznato, kraljici se sviđa i serija Downton Abbey jer je zabavlja pronalaziti pogreške u etiketi visokog plemstva s televizije, a navodno joj je bila draga i tv-serija Mućke.

image

Emerald Fennell kao Camilla u seriji Kruna

HOLLYWOOD ARCHIVE/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Princ William naljutio se na BBC zbog nove serije u kojoj se pojavljuju i njegovi roditelji

No, ipak nije pozvala glumce na druženje dok je vojvotkinja rado upoznala Emerald Fennell, ujedno i uspješnu redateljicu te spisateljicu koja je za scenarij filma Obećavajuće mlade žene lani je dobila nagradu Američke filmske akademije. Čini se da su otprve sjele jedna drugoj: mogao bi to biti početak jednog dugog prijateljstva.

Linker
25. travanj 2024 08:42