Svjedok iz kolone

Bliski prijatelj Meghan Markle bio je njezin tajni adut na vjenčanju: Jedan detalj nitko nije znao

Omiljeni šminker holivudskih zvijezda vozio se u koloni koja je pratila Meghan na prema kapelici Sv. Jurja, gdje se udala za princa.

Četvrta godišnjica braka Meghan, vojvotkinje od Sussexa i princa Harryja izmamila je uzdahe divljenja zbog velebne svečanosti, njene Givenchy vjenčanice, tijare Diamond Bandeau koja je pripadala baki Elizabete II., kraljici Mary, kojom je upotpunila izgled za najvažniji dan.

Pa ipak, neki detalji s vjenčanja 19. svibnja 2018. još uvijek su tajni. Ponešto je, čestitajući paru slatku obljetnicu, otkrio Meghanin prijatelj, američki vizažist Daniel Martin. Zbližili su se na snimanju serije "Suits" no svejedno ga je iznenadio njezin telefonski poziv uoči vjenčanja i upit: "Što radiš 19. svibnja?"

image

Harry i Meghan razmjenjuju zavjete.

DOMINIC LIPINSKI/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Ako je imao zakazane poslove, majstor šminke čije su klijentice Elisabeth Moss, Priyanka Chopra i Jessica Biel, sve je otkazao zbog prilike kakva se pruža jednom u životu. Bio joj je, otkrio je ranije, podrška uoči vjenčanja, u apartmanu hotela Cliveden House s pet zvjezdica uoči vjenčanju.

Druženje s mladenkom

"Doručkovali smo tog prohladnog jutra žitarice i voće, igrali se s njenim psom Guyem, s nama je bila i njezina mama Doria. Meghan nije bila nervozna, šalili smo se i smijali Guyu". No malo tko zna da je šminker, zaslužan za prirodan make-up kojim je Meghan tog dana očarala svijet, išao s njom na vjenčanje.

image

Meghanina šminka je na vjenčanju morala biti besprijekorna.

PETER TARRY/EYEVINE/PROFIMEDIA

Ništa se nije smjelo prepustiti slučaju, stoga je mladenka sa sobom povela i Daniela i svog frizera Sergea Normanta. Vozili su se u posebnom automobilu u malom konvoju koji se tog jutra iz hotela zaputio u kapelicu Sv. Jurja u sklopu dvorca Windsor, otkrio je u svojim Instagram Storyjima.

Čitajte i: Meghan i Harry povodom godišnjice braka podijelili neviđene fotografije s kraljevskog vjenčanja

Da ne bi bilo zabune, na fotografiji s vjenčanja koja prikazuje vozila koja prate Meghanin rolls-royce, crvenim strelicama označio je automobil u kojem se nalazio, prenosi Hello. Bio joj je pri ruci kad je god trebalo osvježiti šminku jer je dan bio dug, a svadbena svečanost još duža. Mladenkin osmijeh i zadivljen Harryjev pogled dokaz su da je ispunio očekivanja.

Linker
15. travanj 2024 20:21