Ne može pogriješiti

Baš poput Diane: Kate Middleton još jednom odala počast majci svoga supruga

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se na ragbijaškoj utakmici odjevena baš poput pokojne princeze, a pokazala je da je jednako strastvena i kada je sport u pitanju.

Kate Middleton još je jednom modno oduševila, i to na utakmici ragbija, gdje je odala počast princezi Diani.

Vojvotkinja od Cambridgea stigla je na ragbi utakmicu Engleske i Walesa Six Nations u elegantnom kaputu brenda Holland Cooper i crnoj dolčeviti, a njezina je kombinacija nevjerojatno slična onoj koju je nosila princeza Diana dok je gledala utakmicu između istih momčadi 1993. godine.

image

Middleton se pridružila suprugu sinu, obožavateljima ragbija.

POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Predivan kaput koji je Kate nosila za ovu prigodu ručno je izrađen u Engleskoj, a kvalitetna vunena tkanina osigurala je vojvotkinji toplinu tijekom hladnog dana. Princ William se na utakmici pojavio u elegantnom crnom kaputu, hlačama i puloveru ispod kojega se nazirala bijela košulja s crvenom kravatom, dok je George došao u sportskom izdanju - crveno-plavoj jakni brenda Ralph Lauren.

Iako je princeza Diana kaput i sličnu dolčevitu nosila uz crnu maksi suknju s visokim čizmama, Middleton je odabrala uske crne hlače brenda L.K. Bennett i Gianvito Rossi cipele od brušene kože.

Vojvotkinja je kao modni dodatak odabrala navijački šal i time oduševila navijače kluba, a odlučila se i za naušnice od bižuterije. Ovom je kombinacijom još jednom odala počast ikoni stila i pokojnoj svekrvi, ali i pokazala da ne može pogriješiti kada je riječ o modnom izričaju.

image

Odlazak na subotnji ragbi bio je pravo obiteljsko druženje.

CHRIS FAIRWEATHER/HUW EVANS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Znakoviti postupci krune: Kate i William krše protokol zbog Ukrajine, kraljica odgađa prijem

Odlazak na subotnji ragbi bio je obiteljsko druženje, s obzirom na to da se Middleton pridružila svome suprugu, princu Williamu i najstarijem sinu Georgeu, koji su poznati kao obožavatelji ragbija. Osmogodišnjem Georgeu ovo je bila prva utakmica ragbija koju je imao prilike gledati uživo, a izgledao je kao da se odlično zabavlja u društvu roditelja.

Linker
20. travanj 2024 03:14