povijest se ponavlja

Ženska intuicija: Evo kako je iznevjerena Wanda Icardi saznala da ju slavni suprug vara i stjerala ga u škripac

‘Postoji li karma?’ napisao je nogometaš Maxi Lopez i bivši muž Wande Nare koja ga je prije osam godina ostavila zbog njegova suigrača Maura Icardija, a sada proživljava dramu jer ju je mladi Argentinac prevario sa zgodnom starletom i ugrozio ne samo brak već i zajednički biznis.

Prvi put u svojoj karijeri skupo plaćeni argentinski nogometaš Mauro Icardi (28), napadač Paris Saint-Germaina, zatražio je poštedu ne zbog tjelesnih, nego zbog psihičkih ozljeda izazvanih ljubavnim jadima. Nakon što se otkrilo da je prevario svoju suprugu Wandu Naru (34), koja mu je ujedno i menadžerica, neuobičajeno je dugo propuštao treninge i utakmice.

Wanda ga je raskrinkala kao preljubnika objavom na društvenim mrežama, gdje ima devet milijuna sljedbenika, dva milijuna više od svog nevjernog muža.

- Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku**e - napisala je na Instagramu te prkosno objavila fotografiju svoje njegovane ruke bez vjenčanog prstena. Spakirala je kofere i s petero djece otišla u Milano, ostavivši Maura da se u Parizu prži na sto muka. Danima joj se ispričavao, čak i prijetio da će raskinuti ugovor s PSG-om ako mu se ne vrati, a u tom bi slučaju njegova agentica Wanda pariškom klubu morala platiti nekoliko milijuna eura odštete. Na kocki su bili ne samo brak Icardija, nego i njihove karijere u profesionalnom nogometu.

image
S prvim suprugom Wanda je dobila tri sina, a u braku s Maurom rodila je dvije djevojčice.
F6MP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najpoznatija veza u svijetu nogometa raspala se zbog nevjere: 'Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku**e'

Iako joj se javno ispričao, Wanda, čini se, neće tako lako prijeći preko svog povrijeđenog ponosa.

- Ja ću se pobrinuti za obitelj. Za male drolje pobrinut će se život - poručila je preko Instagrama, a uvredljiv i vulgaran dio te poruke odnosi se na argentinsku starletu Mariju Eugeniju Suarez (29), poznatu i po nadimku la China. Posumnjavši da je Mauro dribla s drugom ženom, Wanda je angažirala privatnog detektiva, koji je potvrdio njezine crne slutnje.

A što je sve poduzela da sazna istinu, pročitajte u novom broju magazina Gloria, gdje donosimo još zanimljivih tema, kao i čak dva specijala - Gloria Auto i Financijsku pismenost kroz koju možete naučiti sve o pametnom raspolaganju budžetom!

image
GLORIA PRODUKCIJA

Sprema li se britanski dvor za novog vladara? Kraljicu Elizabetu vitalnost polako napušta, a to je dokazala i neočekivanim odlukama

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ Ne bojim se raka, opet ću ga srediti

SANDRA BAGARIĆ I ECIJA OJDANIĆ Naši modeli kućnog proračuna za sretan brak

FILIP ŠOVAGOVIĆ I DOMENICA ŽUVELA Pogreške kao škola za racionalno trošenje

MODA Ikona stila: Gigi Hadid

SPECIJAL: GLORIA AUTO Moda na četiri kotača

KUHINJA Kulinarske pobjede džudo prvakinje Barbare Matić

PUTOVANJE U DAMASK Slovenska pedagoginja Majda Naji u srcu Sirije

FELJTON JOAN COLLINS Vječno gladna i bez dlake na jeziku

Linker
15. travanj 2024 12:23