Zvjezdani odred za čistoću!

Zavrnula rukave: Holivudska slatkica okrenula se novom biznisu!

Drew Barrymore udružila je snage s proizvođačem ekološki prihvatljivih preparata za čišćenje doma te osobnu higijenu jer želi svijet osloboditi plastike.

Nekoć omiljena dječja zvijezda, a danas 47-godišnja Drew Barrymore, očito u Hollywoodu ima status najbolje kućanice kad ju je jedan od vodećih svjetskih proizvođača održivih preparata za čišćenje doma i osobnu higijenu - Grove Collaborative, uzeo za svoje globalno zaštitno lice.

Grove i Drew nedavno su sklopili ugovor o suradnji, a slavna glumica čak je i financijski podržala poznatu tvrtku. Kako se pohvalila na svom Instagramu, u novi se posao upustila sa željom da ljude diljem svijeta osvijesti o važnosti ekološki prihvatljivih preparata, a posebice štetnosti plastične ambalaže.

"Svi želimo učinkovite, kućanske proizvode za čišćenje i održavanje naših životnih prostora. Mnogi od nas također žele biti ekološki svjesniji, idealno spajajući obje te potrebe. Ako ste se trudili pronaći ekološki prihvatljive proizvode koji stvarno funkcioniraju i koji su pristupačni, dopustite mi da ja za vas obavim kupovinu", govori u videu Drew, koja je majka dviju djevojčica pa zacijelo ima i dosta iskustva s održavanjem vlastitog doma urednim i čistim.

Drew nadalje objašnjava kako je uopće došla na ideju da se postane "glasnogovornica" Grove preparata, a napravila je i listu nekih od njoj omiljenih eko proizvoda za čišćenje kućanstva, ali i osobnu higijenu.

Čitajte i: Drew Barrymore ostvaruje sve svoje snove: Dala naslutiti da uskoro pokreće novi zanimljivi projekt

"Provela sam godine u potrazi za rješenjima, dok nisam otkrila Grove proizvode. Nažalost, u stvarnosti se reciklira samo 9 posto plastične ambalaže, a Grove proizvodi dolaze u eko prihvatljivom pakiranju. Jedna od njihovih omiljenih stvari mi je univerzalni tekući sapun, kao i vlažne maramice”, tvrdi glumica, koja si je u dogovoru s Grove postavila uistinu hvalevrijedan cilj, a to je da svijet do 2025. oslobodi nepotrebne plastične ambalaže.

image

Drew je majka dviju djevojčica

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"No, to neću moći bez vaše pomoći. Ako želite sačuvati naš svijet, onda stvarno to učinite, sa mnom", pozvala je Drew svojih više od milijun i pol pratitelja da slijede njezin primjer i okrenu se eko održivom čišćenju vlastitog doma.

Linker
20. travanj 2024 09:08