G.spot

VIDEO Kristina Krepela nakon potvrde ljubavi s Marinom Miletićem: ‘Sretna sam i zadovoljna. Čuvat ću i dalje svoj privatni život"

Dok je njegova draga odgovarala na novinarska pitanja, Marin Miletić nije želio pred kamere. Kako kaže, izbjegava ih već pet mjeseci.

Glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić novi su it par na domaćoj sceni, barem sudeći po interesu koji je pobudila njihova veza. Iako se mjesecima šuška o njihovoj ljubavi, da su glasine točne potvrdili su tek prije dva dana, došavši zajedno na drugi rođendan podcasta Ane Radišić.

Držali su se za ruke, nježno se grlili i šaputali si te nedvojbeno potvrdili da ljubav cvate. Miletić koji nikad nije bježao od kamera, sad odbija razgovor s medijima.

"Nemojte se ljutiti, ali nisam dao nijednu izjavu pet mjeseci. Nema to veze s Kristinom, čak i prije sam počeo s tom apstinencijom od medija", govori nam.

Krepela je s druge strane strpljivo davala izjave, a dok su se novinari smjenjivali, pogledavala je prema svom dragom koji ju je čekao sa strane.

Nama je otkrila da je ovom godinom jako zadovoljna, da ju je pandemija naučila da planira dan po dan, ali i da je interes koji je izazvala njihova veza nije šokirao.

Što nam je još rekla, pogledajte u videu:

Novinarka: Gorana Banjeglav Perković

Snimatelj: Jure Cukar

Montaža: Tonći Laura

Čitajte i: Službeno je! Marin Miletić i Kristina Krepela bez zadrške izmjenjivali nježnosti

image

Kristina Krepela s dečkom Marinom Miletićem

DAVOR PONGRACIC/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 07:55