INTERVJU O KOJEM SE PRIČA

Video: Komentar Nade Mirković: Meghan je otišla predaleko u pokušajima da Harryja pretvori u muškarca iz Kalifornije

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj komentirala je dugoočekivani intervju princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle s Oprah Winfrey. Novinarka Nada Mirković u videointervjuu nam je otkrila što je očekivala, ali i što ju je iznenadilo u intervjuu desetljeća.

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, novinarka Nada Mirković za Gloria.hr komentirala je intervju Oprah Winfrey s princem Harryjem i Meghan Markle o kojem i dalje priča cijeli svijet. Priznajući da je bio senzacionalan i bombastičan u svakom smislu, Nada napominje kako je, između ostalog, ostavio loš dojam u britanskoj javnosti zbog trenutka objave, kada je princ Philip u bolnici.

Posljedice će biti neminovne

- Intervju će svakako ostaviti posljedice. Dogodio se napad na kraljevsku obitelj, iako, ne nužno na samu kraljicu. Najšokantniji dio razgovora rasističke su primjedbe koje je Meghan doživljavala od kraljevske obitelji jer nisu znali hoće li joj beba biti jako tamna budući da je ona dijete crnkinje i bijelca. Vjerujem da je to uistinu doživjela i to je nedopustivo, rekla nam je Nada napominjući kako su to ozbiljne optužbe za kraljevsku obitelji od koje će se ona teško moći 'oprati' u 21. stoljeću. Također, to priznanje je i točka preokreta, nakon koje odnosi u obitelji više nikada neće biti isti.

Čitajte i: Njih nije briga za strku: Meghan i Harry objavili novu fotografiju da proslave dolazak kćerkice

Čitajte i: Intervju o kojemu će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

- Otpočetka je bilo jasno da postoje neki članovi obitelji kojima nije drago što Meghan nije bjelkinja - navodi Nada dajući u videu primjer takve situacije unutar obitelji, ali i rasističkih objeda koje su se provlačile kroz britanske medije. Nada komentira i ono što se pita čitav svijet - je li Meghan otišla korak predaleko u pokušajima da Harryja pretvori u muškarca iz Kalifornije i kako će se dečko iz Windsora uopće uklopiti u njen svijet.

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Čitajte i: Priča iza kamere: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!

Čitajte i: Kate nakon intervjua Meghan i Harryja nije reagirala, no... Izraz lica govori više od tisuću riječi

- Mislim da su oni istinski zaljubljeni, između njih vidim intenzitet osjećaja kakav Kate i William nemaju, ali pitanje je hoće li njihov život u Kaliforniji biti sretan - zaključuje Nada.

Linker
19. travanj 2024 02:49