Drži se vlastitih pravila

Victoria Beckham otkrila neobičan ritual bez kojega ne može zamisliti odlazak u krevet

Bivša članica popularnog sastava Spice girls svake večeri njeguje posebnu rutinu koja joj omogućava mir, ali i da lakše utone u san.

Bivša glazbenica i supruga nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham, otkrila je koliko joj znači spavanje, ali i rutina koje se drži svake večeri prije počinka. Naime, bivša članica sastava Spice girls priznala je kako pidžamu nosi isključivo u krevetu te kako ne može spavati bez maske za očiju. No, ono što je posebno zanimljivo u njezinim večernjim ritualima jest korištenje kristala za smirenje kojima je vjerna dugi niz godina.

Mirror prenosi kako Victoria drži kristale u ruci, jer tvrdi kako joj pomažu da lakše utone u san, a nastoji redovito meditirati kako bi svome tijelu vratila prirodni mir. Ipak, ovo nije prvi put da pjevačica ističe svoju očaranost kristalima, s obzirom na to da je 2019. godine njima ispunila svoj butik u Londonu.

"Volim energiju kristala, a najviše ih volim držati blizu kreveta gdje ih trenutno imam jako puno", izjavila je.

image

Svojim obožavateljima savjetuje da se ne izležavaju u pidžami cijelu večer.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Victoria je kristale otkrila 2007. godine prilikom svoga boravka u Statesideu, kada je doznala da imaju prirodnu moć iscjeljivanja.

"Moj prvi kristal bio je crni opsidijan i još uvijek ga uvijek imam uz sebe. Volim se okružiti pozitivnom energijom, pa često imam malu kolekciju kristala u torbici", objasnila je.

Čitajte i: Nakon što je zgrozila svijet svojim jelovnikom, svi se pitaju što jede David Beckham: ‘Praznik je kad sam sam doma!‘

Crni opsidijan je poznat kao kristal koji potiče na kreaciju te stimulira rast na svim nivoima, a koristi se u kristaloterapiji, masažama i Feng Shuiju.

Osim što se svake noći okruži kristalima, Victoria drži i do vlastite rutine nenošenja pidžame sve do odlaska na počinak. Iako nije detaljnije pojasnila smisao te navike, svojim je obožavateljima savjetovala da se ne izležava u pidžami cijelu večer, već je odjenu tik prije lijeganja u krevet. Dizajnerica je poznata i po svome rigoroznom načinu prehrane, kao i po redovitom treniranju, a čini se kako joj kristali u večernjoj rutini pomažu da, osim fizičkog, postigne i mentalni mir.

Čitajte i: Victoria Beckham lansirala novi trend: Monotonim obrocima pribjegavaju i ove zvijezde

Linker
09. travanj 2024 05:39