službene objave

Veza pukla iznenada! Prekid nakon godinu dana strasne ljubavi: ‘Moju kuću je pretvorila u dom‘

Književnica i spisateljica Ingrid Divković prekinula je ljubavnu priču s Lukom Budakom, kojeg je upoznala u RTL-ovom showu ‘Brak na prvu‘.

Književnica i blogerica Ingrid Divković poetičnom je objavom na Facebooku otkrila da je njezinoj ljubavi s Lukom Budakom došao kraj. "Ovo je lice i osmijeh žene koja kada voli voli iskreno i bez fige u srcu, osjećajući se blagoslovljeno što u svijetu opresije i mržnje uspijeva voditi ljubav svojim riječima, ali i svojim cjelokupnim bićem sluteći da bez ljubavi ni nje same nema. Žena je to koja je vjerovala da se potpuno oprečni svjetovi kao što su ova dva svijeta s fotografije kada se u ljubavi sretnu, mogu pomiriti i pretvoriti u jedan novi svijet. No, nažalost, ljubav koliko god se trudila ne uspijeva pomiriti svjetove koji pričaju potpuno drugačijim jezikom i drugačijim životnim vrijednostima, što dokazuje da iskra ljubavi za zdravu i stabilnu vezu između dvoje ljudi jednostavno nije dovoljna", napisala je Divković.

Dodala je u službenoj objavi prekida da je voljela iskreno i bez fige u srcu i da će tako voljeti i dalje. "Jedina je razlika u tome što će dok ju život ne odvede uz zagrljaj koji će biti vječan i veći od svEGA, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi. Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući", zaključila je Riječanka.

Čitajte i: Ingrid Divković prvi put o prekidu veze nakon sedam godina: ‘Dogodila se krucijalna stvar‘

Čitajte i: Ingrid Divković ljubav pronašla s Lukom iz 'Braka na prvu', uskoro će se zato doseliti u Zagreb

Književnica je svog donedavnog partnera upoznala u RTL-ovom showu "Brak na prvu.

U njemu je Luka Budak bio jedan od kandidata, a Ingrid je bila u ulozi svojevrsne mentorice koja je s kolegama pokušavala kandidatima pomoći da pronađu pravu ljubav. Kada su planule iskrice između Luke i nje, Ingrid se nije ustručavala ljubav podijeliti sa svijetom pa je sretno priznala da ljubi pet godina mlađeg Luku.

O prekidu se oglasio i on, na svom Instagramu lijepim se riječima oprostio od ljubavi koju je doživio s Ingrid. "Toliko toga bi s vama mogao podijeliti, riječima stvoriti emociju da barem na tren osjetite mir koji ja osjećam pišući ovo. U godinu dana zajedničkog života moju kuću je pretvorila u dom i razmazila već razmaženu mačku. Ispisali smo priče koje će jednoga dana samo buditi osmjeh na licu i toplinu oko srca. Kao i svaka priča u životu, pa tako i naša doživi kraj... tj. novi početak. A vjerujte mi radije bih ispisivao prave pogrešne priče pune emocija i života nego pričao jedno te istu priču na više različitih načina. Zemlja ne staje, i dalje se okreće. Budite mi dobro, ja jesam", zaključio je Budak službenu potvrdu o prekidu veze s Ingrid.

Linker
22. travanj 2024 20:14