nema više skrivanja

Uživaju sa svojom bebom: Kaja Vidmar konačno potvrdila da je u vezi sa Šimom Vrsaljkom

Dan nakon što su skupa bili na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru, slovenska manekenka potvrdila je da su u vezi.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar konačno je potvrdila da je u vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Šimom Vrsaljkom.

Nakon mjeseci skrivanja i nagađanja da je upravo nogometaš otac njene kćerkice Viktorije, Kaja je danas, dan nakon što su skupa bili u Zadru na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić, odlučila javnosti pokazati koliko su sretni.

Na Instagramu je objavila ilustraciju ljubavnog para s bebom u naručju, a na muškom dijelu crteža označila je Šimu.

"Moje sve", napisala je i nedvosmisleno potvrdila sve medijske napise dosad.

Čitajte i: Šime Vrsaljko pojavio se prvi put u javnosti nakon napisa da je dobio kćer sa slovenskom manekenkom

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", rekla je ranije Kaja slovenskim medijima, no tad ni u jednom trenutku nije izgovorila ime svog partnera.

Inače ona, kao i Vrsaljko, živi u Madridu.

Podsjetimo, nakon što je Vrsaljko imao problema s ozljedama zbog čega je neko vrijeme sjedio na klupi Atletico Madrida, a morao je pauzirati i od reprezentacije, doznalo se da se raspao njegov brak sa sugrađankom Mateom. Donedavni supružnici nisu dali službenu izjavu oko razvoda, no Matea je još početkom godine izbrisala njegovo prezime sa svog Instagrama.

Linker
24. travanj 2024 17:15