obožavana albina

Upoznajte pobjednicu Dore! Obožava biti sa svojom bakom, studira povijest i engleski jezik, a voli nogometaša

Splićanka Albina Grčić oduševila je domaću publiku i žiri Dore pa se svi slažu oko činjenice da je "Tick-Tock" singl koji zaslužuje ići na Eurosong.

Pobjednica Dore oduševila je singlom "Tick-Tock" obožavatelje Eurosonga diljem Europe, a mnogi Albini Grčić već sada predviđaju sjajan svibanjski plasman u Rotterdamu. Splićanka je najavila da će sa svojim timom za nastup na Eurosongu mijenjati segmente scenskog nastupa, ne skrivajući sreću i ponos zbog pobjede na Dori.

Iako je na estradi relativno kratko, Albinu jako dobro znaju svi obožavatelji HRT-ovog showa "The Voice".

Upravo tamo se pojavila i predstavila široj publici te oduševila žiri. Stigla je Splićanka do finala, no pobjedu nije uzela. Ipak, Albina zbog pojavljivanja u showu nimalo ne žali, otvorio joj je brojna vrata, a donio i YouTube slavu kakvu dosadašnji kandidati mogu samo sanjati. Naime, izvedba pjesme "Lovely" u izvođenju Albine Grčić i Filipa Rudana oduševila je i izazvala simpatije diljem svijeta. Poznato je, dakle, Albini kako je to proslaviti se i izvan granica naše zemlje. Oni koji prate njezine prve karijerne korake, mogli bi se složiti da mladu pjevačicu vjerojatno upravo to i čeka.

Čitajte i: Doris Dragović imala je pravi instinkt! Albina Grčić pobjedila na Dori, predstavljat će nas na Eurosongu

Obitelj i dečko kao najveća podrška

S takvom konstatacijom svakako bi se složili njezini članovi obitelji, ali i njezin dečko Ivan, nogometaš druge lige HNL-a. Ova studentica četvrte godine povijesti i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Splitu uspješno balansira obrazovanje i karijeru, ne krijući da joj je školovanje jako važno. Šest godina svirala je klavir u glazbenoj školi, a na pozornicu je prvi put stala prije 16 godina. Za Gloriju je uoči Dore otkrila da je glazbeni talent naslijedila od svog oca.

Čitajte i: Jedna od favoritkinja: Albina Grčić otkriva koja joj je glazbena diva najvatrenija navijačica

Glazbeni talent sam naslijedila od tatine obitelji. Njegova braća i on odmalena pjevaju, a neko vrijeme su čak imali i klapu 'Decima'.

"Otkad znam za sebe pjevalo se po feštama i obiteljskim druženjima pa sam tako i ja otkrila ljubav prema glazbi. Danas živim svoje snove! Nisam jedna od onih koji su se na Doru prijavili samo da se pojave ili promoviraju. Od početka vjerujem u pjesmu s kojom se predstavljam, kao i u cijeli tim", rekla nam je Albina. Osim obitelji, najvatrenija navijačica bila joj je diva Doris Dragović, ali i dečko Ivan, nogometaš s kojim je u vezi dvije godine.

Čitajte i: Miljenica obožavatelja ‘The Voicea‘ otkrila nam tajne pomoću kojih postiže savršen izgled

Vrijeme Albina obožava provoditi na selu kod svoje bake, koja joj je također velika podrška u njezinom putu prema ostvarenju snova. Čim uhvati vremena, zaputi se u okolicu Splita i uživa u bakinoj kuhinji. "Kad uspijem spojiti nekoliko slobodnih dana, odlazim baki na selo nedaleko od Splita. To je moj odmor za dušu i tijelo, uz njenu kuhinju i jela ispod peke. A nekad samo sjednem u auto - sama, s dečkom ili prijateljicom - odvezem se izvan grada te uz pogled na morsku pučinu i zalazak sunca uživam u glazbi. Za svoju dušu tada pustim Olivera ili španjolski pop flamenco".

Linker
18. travanj 2024 06:35