Profimedia, Getty Images
ČITALI SMO

Uhićenja, zaruke i razvodi: dinamičan tjedan u svijetu slavnih

Ulaskom u novi tjedan donosimo pregled najvažnijih, najčitanijih ili najzanimljivijih vijesti iz svijeta celebrityja koje su obilježile prethodnih sedam dana. Evo o čemu se najviše govorilo.

Evan Rachel Wood se zaručila

Zvijezda serijala "Westworld" ulovljena je kako glumcu Ramiju Maleku svog dečka Zacha Villu predstavlja kao "zaručnika" na dodjeli Nagrada udruženja glumaca. Odmah se počelo govoriti o tome jesu li stvarno zaručeni, a govorkanja je dodatno potpirila činjenica da oboje na lijevim prstenjacima nose identičan srebrni prsten.

Reuters
Evan Rachel Wood

Mischa Barton završila u bolnici nakon rođendanske zabave

Nakon što je prošloga tjedna završila u bolnici zbog "bizarnog i uznemirujućeg" ponašanja koje su mnogi pripisivali živčanom slomu, Mischa Barton je izjavila da je sve bilo rezultat droge koja joj je stavljena u piće. "25. siječnja sam izašla proslaviti rođendan sa skupinom prijatelja. Dok sam pila, shvatila sam da nešto nije u redu sa mnom. Počela sam se čudno ponašati, a stanje se samo pogoršavalo u satima koji su uslijedili pa nije bilo izbora nego potražiti profesionalnu pomoć" – izjavila je glumica za magazin People.

Getty Images
Mischa Barton

Osuđen haker koji je ukrao golišave fotografije Jennifer Lawrence

Na devetomjesečnu zatvorsku kaznu je osuđen čovjek koji je hakirao račune elektronske pošte 30 celebrityja i ukrao im privatne informacije, uključujući golišave slike i videa. Jedna od žrtava bila je i Jennifer Lawrence. Njezine su golišave fotografije našle na internetu 2014. godine, a ona je taj čin nazvala "seksualnim zločinom". Edward Majerczyk, 29-godišnji Amerikanac, sve je priznao, a uz kaznu zatvora morao je platiti i 5,700 dolara novčane kazne.

Getty Images
Jennifer Lawrence

Brojni poznati i slavni na prosvjedima protiv Donalda Trumpa

Nastavljaju su prosvjedi protiv novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, a na posljednjima su sudjelovale slavne sestre Gigi i Bella Hadid. One su se pridružile gomili drugih prosvjednika koji su na ulicama New Yorka protestirali protiv gradnje zida na granici s Meksikom i zabrani ulaska imigranata u Sjedinjene Američke Države.

A photo posted by Hadid News (@hadidnews) on

Princ William napušta civilni posao

Britanska kraljica Elizabeta II. je bila zamjetno odsutna na božićnim i novogodišnjim proslavama, a sada stižu vijesti da će dio njezinih obaveza preuzeti vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Kraljevski par, koji je dosad živio u Norfolku, seli se u London, a princ William zbog toga napušta svoj civilni posao. Princ je radio kao pilot za East Anglia Air Ambulance, a svoju je plaću donirao humanitarnim organizacijama. Vojvoda od Cambridgea radit će taj posao još do kraja ljeta ove godine, nakon čega će se posvetiti kraljevskim obavezama.

Getty Images

Objavljene su nominacije za najvažniju filmsku nagradu - tko će u trku za Oscar?

Konačno su otkrivene nominacije za najvažniju filmsku nagradu. Ovo je prvi put da su se nominacije mogle pratiti isključivo online, putem live streama, i da se napustila dosadašnja praksa sazivanja posebne konferencije za medije. Nominacije su protekle bez većih iznenađenja, a donijele su i dva rekorda. Mjuzikl "La La Land" osvojio je rekordnih 14 nominacija, a Meryl Streep je za ulogu u filmu "Neslavno slavna Florence" zaradila svoju dvadesetu nominaciju u karijeri.

Everett
Ryan Gosling, La La Land

Serena Williams kao najbolja tenisačica u povijesti

Prošloga tjedna naša tenisačica Mirjana Lučić Baroni nije silazila s naslovnica svjetskih časopisa zahvaljujući svojem nevjerojatnom povratku u vrhunski tenis, ali najveća zvijezda Australian Opena ipak je Serena Williams. Nakon što je u polufinalu pobijedila popularnu Mikicu, u finalu je bila bolja od svoje sestre Venus i tako još jednom potvrdila da je riječ o najboljoj tenisačici u povijesti ovog sporta. Ovo je njezin sedmi Australian Open i ukupno 23. samostalni Grand Slam naslov, a iako ima 35 godina, što je mnogo kada je profesionalni sport u pitanju, ne pokazuje namjeru da uspori.

Getty Images
Serena Williams

Scarlett Johansson podnijela zahtjev za razvod

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, Scarlett Johansson, odlučila je podnijeti zahtjev za razvod. Nakon dvije godine braka slavna se glumica razvodi od svojeg supruga, francuskog novinara i kolekcionara Romaina Dauriaca, a unatoč razvodu par će i dalje ostati u prijateljskim odnosima pa su se zajedno pojavili i na otvorenju izložbe koju je Dauriac pomogao postaviti.

Reuters
Romain Dauriac i Scarlett Johansson

Paris Jackson tvrdi da njezin otac Michael Jackson - ubijen

Kći Michaela Jacksona, 18-godišnja Paris Jackson, dala je veliki intervju časopisu Rolling Stone u kojem je izjavila da je sigurna da je njezin slavni otac ustvari žrtva ubojstva. Ova se bombastična izjava nadovezala na buru koju je tjedan ranije podigla svojim prigovorima jer nije bila zadovoljna što u komičnom serijalu "Urban Myths" njezinog oca glumi bijelac – Joseph Fiennes. Na Twitteru je tada napisala da je serijalom "iznimno uvrijeđena i da je tjera na povraćanje."

Getty
Paris Jackson

David i Victoria Beckham obnovili bračne zavjete

Neki se rastaju, drugi se zaručuju, a treći – obnavljaju bračne zavjete. David Beckham je otkrio da su on i supruga Victoria, koji su se vjenčali 1999. godine, sada obnovili bračne zavjete. Za razliku od vjenčanja koje je bilo medijski spektakl, ova se ceremonija odvila u tišini njihovog doma, a uzvanici su bili samo nekolicina bliskih prijatelja. Beckham je u intervjuu za Radio 4 izjavio – "Od vjenčanja nismo obnovili zavjete i sada smo to odlučili učiniti, ali bila je to jako privatna svečanost. Svega je šest ljudi bilo u našoj kući."

Getty Images
David i Victoria Beckham

Linker
16. travanj 2024 10:43