Promjena u shvaćanju ljepote

U novoj Victoria‘s Secret kampanji po prvi se put pojavljuje posebno lijepa djevojka

Najnoviju liniju donjeg rublja krasi lice Sofie Jirau, manekenke koja je nakon pojavljivanja na Tjednu mode još jednom pokazala da je ništa ne može spriječiti.

Portorikanska manekenka Sofia Jirau ulazi u povijest kao prvi model Victoria's secreta s Downovim sindromom. Jirau se pridružila 17 drugih žena prilikom lansiranja valentinovske kolekcije Love Cloud, pozirajući za novu liniju donjeg rublja.

"Nekada sam o tome mogla samo sanjati, ali sam uporno išla ka realizaciji cilja i tako sam danas ostvarila svoj san", napisala je manekenka u objavi svoga Instagram profila.

No, ono što je doista oduševilo njezine pratitelje bile su sljedeće riječi:

"Napokon vam mogu odati svoju veliku tajnu. Ja sam prvi Victoria's Secret model s Downovim sindromom!"

No, njezino zdravstveno stanje nije jedini novitet u svijetu "anđelica", već i činjenica da je Jirau tek drugi portorikanski model koji se imao prilike priključiti kampanji Victoria's Secreta.

Jirau je započela svoju manekensku karijeru 2019. godine u sklopu vlastitog web-shopa Alavett, a 2020. je debitirala na Tjednu mode u New Yorku, kada je izjavila kako je "ponosna što je jedna od rijetkih manekenki s Downovim sindromom koja je uspjela sudjelovati na tako važnom modnom događaju". Jirau je pokrenula i kampanju na španjolskom jeziku pod nazivom No Limits kako bi potaknula mogućnosti za osobe s Downovim sindromom.

Brend Victoria's Secret je započeo s procesom rebrendiranja jer se pokušava odmaknuti od poznatih Victoria's Secret anđela, nastojeći privući sve vrste žena.

Čitajte i: Elegantno i seksi: Blake Lively postigla glamurozan stajling monokromatskim kompletom

Riječ je o prvoj kampanji brenda otkako Raul Martinez u siječnju postao kreativni direktor, a komentirao je kako je Love Cloud Collection važan trenutak u evoluciji brenda". Martinez je izjavio kako ekipa nevjerojatnih žena oživljava ovu kolekciju te kako je kampanja važan dio novog standarda Victoria's Secreta koji pokušavaju stvoriti.

Linker
25. travanj 2024 14:27