NEKAD BILO, SAD SE SPOMINJALO

U Cannesu se može zablistati i u haljini od 40 dolara! Ako je znate nositi kao Eva Longorija

Proslavljena američka glumica prisjetila se spektakularnog šoka koji je prije sedamnaest godina izazvala izborom svoje zlatne haljine za crveni tepih filmskog festivala na Azurnoj obali.

Možete potrošiti bogatstvo uzalud i na kraju ostaviti loš dojam, a na jednom od najvećih crvenih tepiha može se doslovce zablistati i u haljini iz supermarketa.

image

Eva Longoria na svečanom otvorenju 75. filmskog festivala u Cannesu u kreaciji Alberte Ferretti

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Upravo to je bio slučaj američke glumice Eve Longorije (47), zvijezde 'Kućanica' koja se 2005. prvi put pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, i to u zlatnoj haljini iz modnog lanca Melrose Avenue koju je nabavila po cijeni od 40 američkih dolara.

"Zlatna boja je savršeni izbor za svečanu haljinu. Čim sam je prvi put isprobala znala sam što ću s njom. U njoj ću se pojaviti na prvom idućem filmskom festivalu za koji ću dobiti pozivnicu. Bio je to Cannes, ali meni to tada ništa nije značilo, jer nisam imala blage veze da je to vrhunac svih počasti koje možete zamisliti u filmskoj industriji", govori Eva Longoria.

image

Na crvenom tepihu u Cannesu 2005. Eva Longoria je zablistala u haljini od četerdeset dolara

SHUTTERSTOCK

Prisjetila se i zbunjenog lica tadašnjeg predsjednika Uprave kozmetičkog diva L'Oreal koji ju je na partyju upitao koga nosi.

"Mislite na haljinu? Pa, to je moja haljina", odgovorila mu je Eva Longoria, koja je već godinama zaštitno lice pariške kozmetičke kuće.

image

Pronašla sam je u Melroseu i znala sam odmah da je to - to, izjavila je glumica

FRANCOIS DURAND/SHUTTERSTOCK

"Znam da je vaša, ali tko ju je kreirao?", glasilo je iduće pitanje.

Čitajte i: KATE MIDDLETON ZNA KAKO ZABLISTATI U BOJI KOJU OBOŽAVAMO ČIM STIGNE TOPLIJE VRIJEME

"Našla sam je u Melroseu", odgovorila je glumica koja isto tako nije imala pojma da je taj američki brend potpuno nepoznat u Europi.

"Kako god, haljina se svima svidjela, a cijenu nisam spominjala. I bolje da nisam, jer sam je platila 40 dolara", nastavlja Longoria koja je uvjerena da pozornost na crvenom tepihu ne privlači kreacija, nego žena koja je nosi.

"Ako se u njoj dobro osjećate, ako vam pristaje i odražava vašu osobnost, ako vas puni samopouzdanjem..., to je - to. Tu se nema što dodati ili oduzeti", kaže glumica koja je ove godine za svečano otvaranje filmskog festivala u Cannesu odabrala spektakularnu crnu haljinu dizajnerice Alberte Ferretti, a za svjetsku premijeru 'Top Gun Mavericka' dugo iščekivanog nastavka akcijskog hita iz sredine osamdesetih zrcalnu kreaciju Cristine Ottaviano.

image

Za premijeru 'Top Gun Mavericka' odabrala je zrcalnu haljinu s potpisom Cristine Ottaviano

SIMONE COMI/IPA-AG/SHUTTERSTOCK

Jer haljine od 40 dolara danas su za Evu Longoriju davna prošlost.

Linker
18. travanj 2024 14:12